Kulissit kaatuvat uudella Draama-remixillä – raidalla mukana william

Joona Hauhia

Singlen remix-versio on pompannut esiin myös TikTokin puolella.

Kesäkuussa julkaistusta Bizin Draama-kappaleesta julkaistiin viime perjantaina remix, jolla on mukana tänä kesänä Blockfesteilläkin esiintyvä Penelope-läpimurtohitillä pinnalle noussut william.

Draama-kappaleen uudelleenversiointi on parivaljakon iskevä tarinallinen kertomus siitä, miten asiat eivät olekaan aina sitä miltä näyttää. Koukuttavan ja mukaansatempaavan biisin sanoitukset muodostuvat helposti korvamadoksi.

Biisissä oleva williamin verse on saanut huomiota myös TikTokin puolella.

– Jengi on fiilannu tota williamin versee huolel, ni mäki hyppään tohon mukaan ja sanon et se oli paras värssy. Mun verset on aina hyvii tho, Bizi naurahtaa.

Kaksikkoa on kuultu aikaisemmin yhdessä williamin Ympyrää-kappaleella. Biisin tuotannosta löytyy usean hitin takana toiminut Bizin luottotuottaja MD$ yhdessä Salahpolon kanssa.

– Idea biisin hookkiin lähti siitä kun oli tilanteita missä tajus, että joku ihminen ei ehkä olekaan sitä mitä on kelannu ja et niiden elämä onki oikeesti vaan esittämistä, parivaljakko toteaa.

Remixistä muodostui artistin mukaan juuri odottamansa kaltainen.

– Täst tuli todellakin sellanen kun halusin. Soitin tän yks päivä williamille autossa ja se sano heti et haluu hyppää mukaan, seuraavana päivänä se kävi tekee fiitin, Bizi toteaa.

Single on toinen julkaisu myöhemmin julkaistavalta kokonaisuudelta, jota Bizi työstää tällä hetkellä. Artisti kertoo kokonaisuuden olevan pian valmis, mutta julkaisupäivämääriä hän ei vielä paljasta.

– Albumi on tulossa mut en osaa sanoo viel mitään päivämäärii. Oon tosi fiiliksis kyl siitä ja venaan et pääsen laittaa sen ulos. Mukana on hyvii fiittei ja paljon erilaisii biisei.

Kuuntele kappaleen remix tästä: