Kolmella kielellä leikittelevä kappale – ABREU nappasi tanssittavalle biisilleen mukaan Averagekidluken

Julius Konttinen

Suomalais-portugalilaisena tunnettu artisti julkaisi hyvää fiilistä välittävän kappaleen.

Vuodesta 2007 asti aktiivisena tunnettu artisti Anna Abreu, taiteilijanimeltään ABREU, julkaisi viime viikolla singlen Paholainen (querido). Kappaleella on mukana englanniksi musiikkia tekevä, melodisella räpillään vaikutuksen tekevä Averagekidluke.

Biisillä pääsee esiin artistien kielitaidot, sillä kappaleessa kuullaan suomea, portugalia sekä englantia. Kolmella kielellä leikittelevän singlen kirjoituksesta on vastannut laulajan lisäksi Joonas Keronen ja Iivari Suosalo. Tuottajina toimivat duona toimiva Los Rollos.

Uusinta biisiään suomalais-portugalilainen ABREU kuvailee bilebiisiksi, jota on ollut kivaa testailla myös kesän keikoilla.

– On ollut upeeta kiertää taas Suomea ja päästä esiintymään isoille yleisöille livenä. Tunnelma keikoilla on ollut tosi ainutlaatuista. Tää on pitkästä aikaa kunnon bilebiisi, jonka tahdissa voi bailata, ollaan testailtu sitä kesän keikoilla ja huomattiin et jengi meni siitä heti ihan sekasin!

Paikkansa Suomen musiikkikentällä vahvistanut Averagekidluke tuli kappaleelle mukaan Annan pidemmästä fiiliksestä tehdä yhteisbiisi.

– Ollaan pyöritty Averagekidluken kanssa samalla studiolla ja kiinnitin huomiota sen talenttiin, kun kuulin oven läpi miten se räppäs jotain biisiä. Tiesin heti et haluun Luken johonkin mun biisille ja tähän sille tuli täydellinen spotti! Siistii et Averagekidluke innostu tästä tosi paljon ja lähti messiin, hän kertoo.

ABREU julkaisi edellisen tuplaplatinaa striimanneen albuminsa vuonna 2019 nimeltään Teipillä tai rakkaudella, jossa Amor Amor -kappaleella kuultiin myös Cledos. Artistin tuoreimman tanssittavan hitin voit kuunnella alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.