Kuben hypemanina tunnettu JAKOB suuntaa saunaan

Vantaalaisartisti julkaisee ensimmäisen EP:nsä vuodenvaihteen jälkeen.

Kuben tuplaajanakin tunnettu JAKOB on palannut kentälle useammankin fiittivärssyn lämmittelemänä uuden soolomateriaalin kanssa. Vantaalaisartistin uusin hengentuote on nimeltään JAY DAY, ja se on miehen itsensä mukaan ”putsii sylkemist” ilman mitään sen vakavampaa sanomaa.

Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta INNADISAUNA-EP:ltä, joka tiputetaan ulos perjantaina 10. tammikuuta. Levyn julkaisijana toimii Monsp Records.

EP:lle on tulossa neljä raitaa, joista kolmesta kuvataan videot. Platalla tullaan kuulemaan ainakin pari biittiä Kubelta, mutta fiittejä ei ole tiedossa. Paketin viimeistelee Tommishock.

Nyt julkaistun träkin lisäksi videomuotoon laitetaan kappaleet DOUPPII ja IISII. Sisällöllisesti JAKOB aikoo jatkaa hyväksi havaitsemallaan linjalla.

– Luokittelen INNADISAUNA-EP:n aika lähelle blunttiräppii, JAKOB nauraa.

Kuben perustettua oman labelinsa Killah Recordsin tuntuisi vähintäänkin luontevalta, että myös JAKOB julkaisisi jatkossa omaa tuotantoaan sen kautta. Lisäksi tuoreen julkaisun lyriikoidenkin perusteella artistilla on ”mindset mieli ku killa”. Onko JAKOB liittymässä lafkan artistirosteriin Matti 8:n, Mari Johannan ja SEXGANG-kolmikon jatkoksi?

– Killa 4 lyfe! Meil ollu kyl puhet et EP:n jälkeset pudotettais Killahlt. Kepelt (Monsp Recordsin perustaja Keijo Kiiskinen, toim. huom.) blessit, se oli iha messis tän suhteen, JAKOB kommentoi.

Ota JAY DAY kuunteluun alta. HiSaucen tuottamasta videosta vastaa Santeri Rahikka.