Kube julkaisi tuplasinglen – uusi albumi ei ole enää kaukana

TwentyOne Media

Kappaleille kuvatun videon inspiraationa ovat toimineet scifi- ja toimintaelokuvat.

”Killah season” avattiin tammi-helmikuun aikana Killah Recordsin uudistuksilla, uusilla sainauksilla sekä Matti8:n ja 65ugen julkaisuilla. Nyt labelin perustaja Kube on dropannut itsekin uutta materiaalia jopa kahden kappaleen edestä.

Tuoreella tuplasinglellä on mukana raidat Ghost ja Bars, joita Kube itse kuvailee väkeviksi räppistygeiksi. Nykytrendinkin valossa lyhyet, ainoastaan vajaan puolentoista minuutin mittaiset kappaleet ovat kokonaisuudessaan vantaalaisartistin omaa kädenjälkeä.

– Biiseissä on aika lailla sama energia ja äänimaailma niin halusin julkaista ne tuplasinkkuna ja yhdistää ne musavideolla joka droppas myös just, Kube kertoo.

Tuoreelle videolle on otettu vaikutteita vanhoista toiminta-, agentti- ja scifi-elokuvista. Lisäksi sama teema tuodaan esiin julkaisun kansikuvassa, jossa koodinimeksi ilmoitetaan Ghost ja tehtäväksi Bars.

Edellisen albuminsa toissavuonna julkaissut Kube on pohjustanut uutta projektiaan jo aiemmin singleillä 100 ja Elon sekä jälkimmäisen remixillä.  Millainen on tilanne tulevan pitkäsoiton kanssa ja mitä muuta artisti on viime aikoina tehnyt?

– Albumia oon tehnyt ahkerasti ja se on aika lailla valmis. Sen lisäks Killah Records -hommia, uusia sainauksia ja paljon muita siistejä juttuja. Nyt on hyvä tiimi kasassa ja hommat on lähtenyt etenemään niin kuin pitääkin.

Katso musiikkivideo alta. Visuaalien takana on Kubelle aiemminkin näyttäviä videoita tehnyt TwentyOne Media.