Kube julkaisi edellisestä singlestään remixin – fiittaajana toimii Mäkki

Ville Häyrinen / TwentyOne Media

Remixille kuvattiin visuaalit Purkutaide-projektin yhteydessä uuden ilmeen saaneessa kerrostalossa.

Syyskuussa Lukas Leonin huudibängerillä kokkaillut Kube on palannut omaan katukeittiöönsä ja sekoitellut jo käyttämiään raaka-aineita uusien kanssa. Lopputuloksena on remix kesällä ilmestyneestä Elon-kappaleesta, jolla fiittaa vantaalaisartistin pitkäaikainen yhteistyökumppani Mäkki.

Single on ensimmäinen kerta vuosiin kun kaksikkoa kuullaan samalla raidalla. Remix on muutamia pieniä muutoksia lukuunottamatta muuten samanlainen kuin alkuperäinen versio, mutta Kuben toisen säkeistön tilalla on Mäkin verse.

Toistaiseksi ei ole tiedossa onko kappale osa jotakin isompaa kokonaisuutta, mutta Kuben tuotteliaisuuden tuntien uusi platta on todennäköisesti tekeillä. Kube julkaisi myös viimevuotisesta WUSSUP-kappaleestaan remixin, joten ainakin remix-kulttuurin ylläpitäminen on selkeästi ollut Instagramissa kunnioitusta hiphopille peräänkuuluttaneen artistin mielessä.

Elonin alkuperäisestä versiosta poiketen remixille on kuvattu musiikkivideo. Visuaalien takana on TwentyOne Media, joka on aiemmin tehnyt Kubelle videot hitteihin Japanese Drip ja 100.

Uuden videon kuvauspaikkana on toiminut keravalainen tyhjillään ollut kerrostalo, joka on ollut Purkutaide-taideprojektin käytössä. Tiloissa järjestettiin heinä-syyskuussa näyttely, johon tutustui yli 30 000 kävijää.

Videolla nähdään Sheikin teos High on Life, ja itse taiteilijakin tekee cameon heti pätkän alussa. Ota remix ja sille kuvattu video haltuun alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.