Elastisen uudelle albumille on lukotettu nimi, kansi ja kappalelista – mukana muun muassa william ja F

Antti Rastivo

Levy on artistin ensimmäinen sooloprojekti yli viiteen vuoteen.

Elastisen uusi sooloalbumi ilmestyy perjantaina 13. marraskuuta, kuten uutisoimme aiemmin. Nyt kauan tekeillä olleesta projektista on julkistettu tarkempaa tietoa.

Rähinän keulahahmon kuudes pitkäsoitto on nimeltään Uusia muistoi, ja se sisältää 14 kappaletta. Niistä puolet on julkaistu aikaisemmin singleinä – ainoastaan kolmen vuoden takaisen tuplasinglen kappaleet Peili ja Näköala on jätetty pois kokonaisuudelta.

Singleillä fiitanneiden Gettomasan, Jenni Vartiaisen ja Johanna Kurkelan lisäksi levylle on otettu yllätysniminä mukaan william ja F. Yhteistyö projektin nimikkoraidalla vierailevan F:n kanssa merkitsee samalla ensimmäistä kertaa, kun Elastisen kappaleella fiittaa naisräppäri.

Huomionarvoista vierailijalistassa on myös se, ettei platalla kuulla ketään muita Rähinän artisteista. Näin on ollut viimeksi Elastisen soolouran vuonna 2004 aloittaneella Elaksis Kivellä.

Ennen levyn julkaisua Elastinen on ajankohtainen Fintelligensin äskettäin 20 vuoden ikään ehtineen Renesanssin tulevan uusintapainoksen tiimoilta. Odotettu vinyyliversio klassikosta julkaistaan perjantaina 30. lokakuuta, ja levy-yhtiö Sony Musicin mukaan ensimmäinen painos on myyty loppuun jo ennakkoon.

Uudesta levystä on tulossa fyysisessä muodossa ainakin CD-painos. Kannen ja kappalelistan näet alta.

01. Note to self
02. Uusia muistoi (feat. F)
03. Suutele suulle
04. Nollatoleranssi
05. Mähän sanoin (feat. Gettomasa)
06. Kuolleesta kulmasta
07. Ollu tääl
08. Loppuun asti (feat. Johanna Kurkela)
09. Karataan (feat. william)
10. Kunnian miehiä
11. Sua seuraa aurinko
12. Maailmanloppu
13. Epäröimättä hetkeekään (feat. Jenni Vartiainen)
14. Supervoimii