Louhi Fatt tiputti uuden remixin – video enteilee yhteistyötä Leo Luthandon ja Jussi Kuoman kanssa

Jonathan Nieminen

Vantaalaisartisti palasi juurilleen debyyttialbuminsa viimeistelyä odotellessa.

Louhi Fatt herätti muutama vuosi taaksepäin huomiota muun muassa Klangin Facebook-ryhmässä jakamillaan remixeillä, joista joskus takavuosina olisi luultavasti puhuttu streetstyleinä. Ne poikivat tulokkaalle joint venture -diilin Mäkin luotsaamalle Katutaso Äänitteelle sekä Universal Musicille, ja viimeisen vuoden artisti onkin tehnyt debyyttialbumiaan.

Lahtelaisen FTI-kollektiivin studiolla kasailtu levy on tällä hetkellä erittäin hyvällä mallilla. Daniel Okaksen, Hussan ja Pablon tuottama projekti ei siitä huolimatta tule ulos enää tämän vuoden puolella, sillä se vaatii vielä hiomista.

Levynsä loppuunsaattamista odotellessaan Louhi Fatt on palannut jo aiemmin hyväksi havaitsemaansa malliin eli remix-versioiden tekemiseen. Tulokas julkaisi toissaviikolla oman versionsa Ace Hoodin We Ball -bängeristä, ja nyt pihalle on laitettu remix Jack Harlowin WHATS POPPIN -hitistä.

Tuoreelle remixille on julkaistu myös visuaalit. Mustavalkoisella videolla nähdään Louhi Fattin lisäksi Rähinän ja Universalin sainaama Leo Luthando sekä Lahti United -kollektiivissakin vaikuttava Jussi Kuoma.

Kolmikolta onkin tulossa yhteinen kappale nimeltä Raikulipoika. Louhi Fattin WHATS POPPIN Remix -videon näet alta.