Klangi aloittaa ensimmäisen oman podcast-sarjansa – houstina toimii DJ Vicky

Saara Taussi

Vickypedian aloitusjaksossa kuullaan Sini Sabotagen urasta.

Klangi aloittaa ensimmäisen oman audiomuotoisen podcast-sarjansa nimeltä Vickypedia. Podcastin juontajana toimii jyväskyläläislähtöinen Viivi Ojalehto eli DJ Vicky.

Podcast-sarjan jokaisessa jaksossa on mukana mielenkiintoinen ja ajankohtainen vieras, joka on työnsä tai harrastuksensa puolesta tavalla tai toisella mukana kotimaisessa musiikkiskenessä.

– Vieras voi olla esimerkiksi artisti, DJ tai levy-yhtiön työntekijä. Podcastissa tullaan ensisijaisesti keskustelemaan vieraan näkökulmista ja suhteesta musiikkiin, mutta sivuten myös populäärikulttuurin uusimpia ilmiöitä ja julkaisuja, DJ Vicky avaa.

Ihan ensimmäistä kertaa Vicky ei ole podcast-hommissa, sillä nainen kuuluu myös Blockcastin tekijätiimiin yhdessä Tino Turnerin ja Mikko Määttäsen kanssa. Oma podcast oli kuitenkin ollut Vickyllä suunnitteilla jo ennen koronan takia tauolle jäänyttä Blockcastia ja nyt on sen aika.

– Puhuminen on aina kiinnostanut mua ja halusin ottaa haasteen vastaan. Tietysti jännittää tosi paljon, kun juontaa podcastia yksin, mutta pieni jännitys on vaan hyvä!

Sarjan aloitusjaksossa Vickyn vieraana on äskettäin uuden Blueberry Makkonen -albuminsa julkaissut Sini Sabotage. Vickypedia-jaksot julkaistaan Spotifyssa noin kahden viikon välein, ja ensimmäisen niistä pääset kuuntelemaan alta.