Killah Recordsin uusin tulokas on Dollari

Dollari heitti ensimmäisen festarikeikkansa syyskuussa Seinäjoella.
Loasteeze

Kuben, Mäkin ja Mari Johannan luotsaama lafka jatkaa sainausbuumiaan.

Killah Recordsin artistirosteri laajenee vielä ainakin yhdellä uudella nimellä. Viimeviikkoisten sainausten jatkoksi on julkistettu tulokasartisti Dollari.

Ihan kuolleesta kulmasta Dollari ei tule Kuben rakentamaan taloon sisään, sillä viitteitä mahdollisesta yhteistyöstä oli havaittavissa jo aiemmin. Killah Records seurasi ennen sainauksen julkistamista Dollaria Instagramissa muiden artistiensa ohella, ja Mäkinkin tiedettiin keskustelleen Katutaso-diilistä artistin kanssa.

Sainauksesta tiedotettiin sosiaalisessa mediassa. Killah Recordsin postauksen aiheesta näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Killah Records (@killahrecords) jakama julkaisu

Forssasta kotoisin oleva ja CREAM-kasvotatuoinnillaan helposti erottuva artisti on jo hetken ollut yksi suomalaisen hiphopin pinnan alla kuplivista nimistä. Tulokkaan kappaleita on striimattu yli kaksi miljoonaa kertaa, ja Seinäjoki Hiphop Festival buukkasi hänet viime kesänä järjestämänsä yleisöäänestyksen perusteella.

Dollarilla oli aiemmin suunnitteilla Loasteezen tuottama EP, mutta projekti on ainakin toistaiseksi kuopattu. Killah Recordsin tuoreimman sainauksen aiempaan tuotantoon lukeutuu pitkäsoitto AKUUTTISET sekä useita singlejulkaisuja.

Killah Recordsin muita artisteja ovat 65uge, Dizzy, Mari Johanna, Olli Antonio, SEXGANG sekä uransa lopettamisesta puhunut Matti8. Lisäksi artisteihin lukeutuu luonnollisesti labelin perustaja Kube.

– Oon tosi innoissani tulevasta, sillä Killah on mun mielestä parhain vaihtoehto mulle. Sinkkuu ulos mahdollisimman pian ja siitä koitetaan pitää hyvä julkaisutahti, Dollari kommentoi.