Keneen voi oikeesti luottaa ja kuka vaan haluu sulta jotain? Bizi käsittelee singlellään ihmissuhteiden aitoutta

Joonagraphics

Rouheaa R&B:tä edustava artisti julkaisi toisen singlen tulevalta projektiltaan.

Vuoden 2018 elokuussa Ääniviesti EP-levynsä julkaissut helsinkiläisartisti Bizi palasi musiikkinsa pariin singlellä Draama. Uunituore biisi on samaistuttava ja koukuttava yhteenveto siitä, miten kaikki ei usein olekaan ihan sitä miltä näyttää.

– Idea biisin hookkiin lähti siitä kun oli tilanteita missä ajatus, että joku ihminen ei ehkä olekaan sitä mitä on kelannu ja et niiden elämä onki oikeesti esittämistä, artisti avaa.

Kappaleen tuotannosta vastaa Bizin luottotuottajiksi kuvatut MD$ ja Salahpolo. Juuri julkaistu single on toinen kappale artistin myöhemmin julkaistavalta kokonaisuudelta.

– Paljon ihmisii tulee ja menee ja joutuu miettii, et ketkä oikeesti vaan haluu sult jotain ja keneen voi oikeesti luottaa. Välil on hyvä keskittyy vaa itteensä, hän toteaa.

Noin vuosi sitten julkaistu, myöskin helposti samaistuttava  kappale Ettiny oli tulevan kokonaisuuden ensimmäinen lohkaisu. Tuottajana tällä kappaleella toimi vaikuttava tuottajanelikko MD$, Fractious Frank, Ruuben ja EDK.

Molemmat tulevan projektin kappaleet sisältävät artistille tunnusomaisesti tunnepitoiset ja monelle helposti samaistuttavat sanoitukset.

Muuntautumiskykyinen Bizi ollaan voitu kuulla oman musiikkinsa lisäksi urallaan mukana myös muun muassa ETTA:n, Cledoksen, JVG:n ja costeen kappaleilla. Artisti nousi monen kuuntelulistoille vuonna 2017 TIPPA:n kanssa tehdyn TRAPPIST EP:n kautta.

Nappaa uusin kappale kuunteluun tästä:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.