Rovaniemeltä kotoisin oleva artistitulokas JACQUES julkaisi singlen – mukana FETTI

21-vuotias artisti julkaisi neljännen oman singlensä. 

Rovaniemeltä kotoisin oleva, juuri pääkaupunkiseudulle muuttanut JACQUES julkaisi singlen nimeltä Headshot. Indieartistia on ollut mahdollista kuulla aiemmin tänä vuonna Venetia-albumilla, jossa on mukana muun muassa SAFIRA, Yacine ja FETTI.

Artistilla on myös kolme viime vuonna omakustanteisesti julkaistua singleä, jotka ovat Ei Valokuvii, HENNESSY sekä LISÄÄ.

Uudella biisillä esiintyy myös Suomen musiikkikentällä omanlaista ja mieleenpainuvaa soundia luova FETTI. Single on myös ensimmäinen osa artistin tulevalta EP:ltä.

– Tää kappale anto suuntaa projektin lopuille biiseille. Soundimaailma tulee olee tämmösen futuristisen träppi-soundin omaava.

Headshot syntyi artistille ennestään tutun tuottajan Couragen biitin avulla.

– Kuulin biitin ja rakastuin sen äänimaailmaan. Pyysin kavereitani Krisiä sekä pvlvsta tekemään kappaleeseen omia tulkintojaan melodioilla. Lopputulos on mielestäni erittäin toimiva trap-kappale uudenlaisella soundilla, hän kuvailee.

Biisin tunnelma tulee hyvin esiin myös Yuteworldin luoman musiikkivideon välityksellä, jonka voit napata katseluun alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.