Kallioon äskettäin avattu rap-baari pääsi osaksi MF Tasten musiikkivideota

Ville Linna

BAMBA-singlelle julkaistiin visuaalit.

Helsinkiin avattiin marraskuussa uusi rap-musiikille omistettu baari nimeltä Biggie’s, jonka saapumisesta Kallion baariskeneen uutisoimme lokakuussa. Nyt tuore kohtaamispaikka nähdään ensimmäistä kertaa yhtenä kuvauslokaationa uudella musiikkivideolla, kun MF Tasten drill-vaikutteinen kakkossingle on saanut liikkuvaa kuvaa tuekseen.

Blixxardin ja Relaxantin tuottaman BAMBA-kappaleen visuaaleista vastaa Teistin ensimmäisen musiikkivideon tapaan Sammy Marksman. Lopputulosta artisti pitää yhtä energisenä ja härönä kuin itse kappalettakin.

– Rullattiin yksi ilta Helsingissä, mukana mun vanha kuubalainen aisapari MC Nigeria ja pari daamia. Käytiin korkkaamassa Biggie’s-baari ja oltiin spoteil, Taste kertoo.

Teisti on viihtynyt lähiaikoina kameran edessä muutenkin, sillä Tasoi-sainaus on kuvannut Instagram-tililleen omia freestyle-vetojaan ajankohdalle sopivassa hengessä. Mutta mistä idea omaan joulukalenteriin lähti?

– Tein huvin vuoksi parit laiskat hassut freestylet mun Instaan. Sitten luulen että toi Lukas LeonGettomasa -biiffi sai mun räppipään jotenki aktivoitumaan, kelasin että mitä MF Taste tekee sitten 1-2 vuoden päästä kun pääsen biiffaamaan jonku nimekkäämmän artistin kanssa. Aloin tekemään joulukalenteria, jossa jutut lähti aika laukalle ja jaksot piteni jopa neliminuuttisiks.

Kahdeksan ensimmäisen luukun jälkeen Taste yrittää lyhentää ja tehdä hiukan erilaisia jaksoja. Fokus on kuitenkin ensisijaisesti oikeassa musiikissa.

Tsekkaa BAMBA-video alta. Ota myös MF Tasten Instagram-tili seurantaan, mikäli vähän spessumpi joulukalenteri kiinnostaa!