Jyväskyläläinen rap-artisti MikeMo on kuollut

Sanni Mantilo

MikeMo tunnettiin etenkin Korstoraatiosta.

Jyväskyläläinen rap-artisti Miko Palola eli MikeMo on kuollut. Palola oli kuollessaan ainoastaan 27-vuotias.

Palola kuoli perjantaina 18. joulukuuta. Klangin tietojen mukaan pidemmän aikaa terveyshuolien kanssa kamppaillut artisti menehtyi sairaskohtaukseen.

Tiedon kuolemasta on vahvistanut Klangille muun muassa Mouhous-yhtyeen Monako. Samassa PJT-possessa ollut Monako on myös kunnioittanut edesmennyttä ystäväänsä Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Monako / Mouhous (@monakomiki) jakama julkaisu

Yksi muista Palolan poismenon Instagramissa huomioineista on Opaali, jonka perustama ORW Inc sainasi artistin alkuvuodesta 2018. Levymerkki ei kuitenkaan koskaan ehtinyt julkaisemaan mitään jyväskyläläisvahvistukseltaan.

Tarinassaan Opaali jakoi kuvan ORW Incin vierailusta Kultabassokerhossa saatesanoilla: ”RIP Mike Mo. Upee, hymyilevä nuori mies. Ei päästy jostain syystä ikinä yhdessä musassa eteenpäin (liian vähän studiolla samassa kaupungissa) mutta aina jaksoit kysyä uutta musaa. Liian aikasin ihan liian aikaisin. Lepää rauhassa nuori veli.”

Yhtä lailla Mouhouksen Valentin on muistanut parissa muussa ryhmässä hänen kanssaan vaikuttanutta Palolaa omilla Instagram-tarinoillaan. Lisäksi hän on tehnyt erillisen useamman kuvan postauksen ystävänsä muistoksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Käyttäjän @sirvalentin jakama julkaisu

Gettomasan, Rekamin ja Aren perustamaa KPC Recordsia edustanut Palola teki musiikkia niin sooloartistina kuin osana PJT-possea ja Överdogille levyttänyttä Korstoraatiota. Muita jo lopettaneen yhtyeen jäseniä olivat Valentin eli Duve, Joosu J, Lyttä ja Tohtori Getto.

Korstoraatio nähtiin tammikuussa harvinaislaatuisella keikalla, jonka alla Klangi haastatteli yhtyeen jäseniä. Tuolloin useamman vuoden matalaa profiilia musiikkinsa kanssa pitänyt Palola kertoi tehneensä useita uusia kappaleita, joiden julkaisemista hän harkitsi EP:n muodossa.

Klangi ottaa osaa läheisten suruun. R.I.P. MikeMo.