JVG:n tuplasinkulla kokoontuu suomiräpin suosituimpia artisteja – mukana peräti seitsemän vierailevaa tähteä

Tuplasingle jakaa kesäistä fiilistä tähtikaartin tuudittamana.

Kotimaan suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva JVG päräytti heinäkuun käyntiin tuplasinglellä, jossa on mukana liuta kotimaisia suosittuja rap-artisteja. Edellinen kahden kappaleen kokonaisuus Amatimies ja Viikonloppu julkaistiin viime huhtikuun lopussa, jotka ovat keränneet yhteensä kuuntelukertoja jo yli seitsemän miljoonan striimin verran.

Artistikaksikko jatkaa nyt vilkastahtista vuottaan julkaisemalla jälleen uuden tuplasinglen. Paketin avaa nopeatempoinen biisi Verkkareis, jossa on mukana kovassa nousussa olevat Costi ja Ege Zulu. Tuotantotiimiinä toimi MD$ sekä  Victor Nordis.

Toinen single, Mun tapa pelata, seuraa JVG:n legendaaristen Mist sä tuut -hittien jalanjäkiä ja kokoaa yhteen kasan pitkänlinjan räppäreitä. Biisillä kuullaan JVG:n lisäksi Graciasta, Paperi T:tä, Junoa, Gaselleja, Särreä, Kubea sekä juuri albuminsa julkaissutta Stepaa.

– Siistii julkasta kaks erilaista possebiisiä, yhdessä porukalla on siistiä tehdä musaa, JVG iloitsee.

Jaren ja VilleGallen uraan on musiikin lisäksi mahtunut tänä vuonna muun muassa elokuvien maailmaan uppoutumista, sillä kaksikosta tehtiin dokumenttielokuva Vuodet ollu tuulisii, joka sai ensi-iltansa maaliskuussa. Dokumentin on ohjannut Taito Kawata ja Miika Särmäkari.

Fiilistele kokoonpanon kappaleita alta: