Joalin julkaisi tuplasinglen, joka on osa laulajan tulevaa debyytti-EP:tä

Seuratuin suomalainen instagrammaaja julkaisi toisen ja kolmannen biisinsä Spotifyihin.

20-vuotias monilahjakas laulaja, tanssija ja sosiaalisen median vaikuttaja Joalin on tunnettu maailmalla Now United -yhtyeen jäsenenä, jonka on perustanut Spice Girls managerinakin toiminut Simon Fuller.

Joalin on Instagramin seuratuin suomalainen 3,6 miljoonalla seuraajalla. Vaikka useammalla eri ammattialan kentällä vaikuttava persoona on syntynyt Suomessa, löytyvät juuret vahvasti Espanjasta sekä Meksikosta, joissa hän on kasvanut suuren osan elämästään. Tämä näkyy myös hänen musiikissaan, jossa sekoittuu eri vivahteet Pohjoismaista sekä Latinalaisesta Amerikasta.

Nyt Angelito ensisinglellään ihmiset hurmannut monilahjakkuus julkaisi tuplasinglen, joka  sisältää kaksi uutta kappaletta  tulevalta debyytti-EP:ltään.

Ensimmäinen biisi on nimeltään Así Así, jota artisti kuvailee synkäksi ja mukanaan vievänä reggaeton-biisinä.

– Se erottuu mun mielestä tän hetkisestä reggaetonista jonku verran sen suomalaisuuden takia. Siin on jotain vähän kylmää ja pimeetä mut samalla se saa kenet vaa liikkumaan biitin tahtiin, Joalin avaa.

Toinen kappale Tóxico on laulajan mielestä biisi, joka saattaa jakaa mielipiteitä.

– Toxico on biisi jota kaikki ei tuu ehkä rakastaa. Se on hidas ja jollain tavalla aika raskas. Siinä on kipua ja tunteita esillä ilman sensuuria. Toxicon tekeminen Jorin kanssa oli mulle terapiaa. Mä toivoisin et kaikki jotka kuuntelee Toxicon kuuntelisi sen ainaki kerran kuulokkeet päässä jossain pimeässä jotta voisi todella tuntea mun sanat.

Sooloprojektiaan Joalin alkoi työstämään yhdessä Jori Sjöroosin kanssa keväällä 2021. Näkemys soolokappaleiden tyylistä ja inspirointia esiin tuova flow löytyivät kaksikolla nopeasti. Julkaisijana toimii Chisun ja Jori Sjöroosin perustama musiikkiyhtiö 11 ONES yhteistyössä kansainvälisen The Orchard -musiikinjakelijan kanssa.

Ota tuplasinkku haltuun alta.