Humoristinen ja mukaansatempaavan biitin omaava Tyhmä on Mouhouksen tuore singlejulkaisu

Mouhouksen uusi single on tulevan albumin räpimmästä päästä oleva kappale.

Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alun perin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa. Anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myös muista genreistä – yhtyeen musiikissa yhdistyvätkin ajankohtaiset soundit, punk-asenne ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska.

Yhtyeen helmikuussa 2020 julkaisema debyyttialbumi I Hate Mouhous pysyi Suomen virallisella albumilistalla yhteensä 72 viikkoa, joista 15 viikkoa TOP 10:ssä. Albumi keräsi yhtyeelle myös peräti neljä Emma Gaala -ehdokkuutta ja siltä löytyvät muun muassa tuplaplatinaa striimannut jättihitti Äänii sekä platinaa striimanneet Poikien vessa, jossa ovat mukana costee ja Frendi.

Nyt festarilavoilla tänä kesänä energisellä esiintymisellään ihastuttanut kolmikko julkaisi singlen Tyhmä, jonka tuotannosta vastaa Heviteemu. Bändin tuore biisi syntyi studiolla heitetyn spontaanin lausahduksen pohjalta.

– Tyhmä-biisi synty oikeestaa ihan vaan siitä et mietittiin studiolla millainen biisi tehtäis ja joku meistä tokas vaan et ”v**tu mä oon tyhmä”. Sen jälkeen biisi synty ihan itestään. Tää on ollu ehkä meidän hauskimpia biisejä tehä, ollaan hihitelty toistemme verseille ja mietitty moneen kertaa et kehtaako tätä ees julkasta. Meidän A&R ”DJPP” oli sitä mieltä et tää on eeppinen ja helvetin hyvä! Luotetaan sen makuun koska onhan se meidätkin aikoinaan sainannu haha., trio kertoo naureskellen.

Mouhouksen syksyn isoin keikka on Vielki Hengis -tapahtumassa Helsingin jäähallin Black Boxissa torstaina 10. marraskuuta. Illan aikana esiintyvät myös costee, TIPPA ja Heviteemu.

Nappaa tarttuvalla biitillä ja humoristisilla sanoituksilla varustettu kappale tästä:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.