Isac Elliotin biisille pomppasi mukaan Sexmane – sama tuottaja kun kappaleella 20min

Karim Awad

Universal Musicin artisti tekee jälleen myös suomenkielistä musiikkia.

Suomenruotsalainen poplaulaja Isac Elliot on tuonut uralleen uusia tuulahduksia viime aikaisten julkaisujensa kautta.

Laulajan edellisellä biisillä 20min vierailevat Cledos ja william ja kappale nousi TikTokissa viraaliksi ilmiöksi, toimien samalla myös artistin ponnahduslautana takaisin myös suomenkielisen musiikin pariin.

Uusin single julkaistiin viime viikolla ja kulkee nimellä  Makso mitä makso. Vaikuttavien artistien feattausputki jatkuu, sillä tällä kappaleella on mukaan kotimaisen uuden aallon rapin suositumpiin nimiin kuuluva Sexmane. Molemmat kaksi edellistä singleä on tuottanut Los Rollos -kaksikko.

Vaikka suomalaisten räppäreiden kanssa tehdyt suomenkieliset teokset ovat monen mieleen, niin jatkossa tullaan kuulemaan tämän lisäksi myös artistin vanhaa ja tuttua englanninkielistä soundia.

– Isac pitää yllä tiivistä julkaisutahtia koko loppuvuoden. Hän jatkaa tulevaisuudessa myös englanninkielisen musiikin parissa, kerrotaan tiedotteessa.

Universal Musicin rosteriin kuuluvan Elliotin biisiä kuvaillaan tanssilattiat täyttäväksi hitiksi. Artistin debyyttisingle New Way Home julkaistiin vuonna 2019 ja edellinen albumi FAITH oli kultaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa heti julkaisupäivänään. 21-vuotias artisti on nuoresta iästään huolimatta voittanut Emma-palkintojen lisäksi lukuisia MTV Awards -palkintoja.

Alta voit kuunnella 20min-kappaleelle tarkoitetun jatkoversion.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.