Jätkät tarvii tilaa – jambo ja william julkaisivat yhteiskappaleen

YleX:n läpimurtolistan yleisöäänestyksen voittanut artisti loi kappaleen williamin kanssa.

Sony Musicin, vahvassa nousukiidossa oleva artisti jambo julkaisi toisen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan vapaa. Vasta julkaistu lohkaisu kulkee nimellä tarviin tilaa on samalla myös williamin paluu julkaisujen pariin.

Yhteisen kappaleen juuret lähtevät jo vuodesta 2017, jolloin molemmat olivat musiikkiuransa alkumetreillä. Näihin aikoihin jambo oli yksi Groündline-bändin jäsenistä ja william julkaisi musiikkiaan SoundCloudissa.

– Rakastuin williamin Mun Kaa -nimiseen biisiin niihin aikoihin ja alettiin bondaa musan kautta. Vähän sen jälkeen julkaistiin Penelope ja williamist tuli full time superstar. Siinä oli sellanen hetki ku en halunnu alkaa säätää mitään yhteistyötä ku tuntu et williamin ympärillä oli kauhee hälinä päällä. Tiesin kuitenki et se tapahtuu sit ku aika on oikee. Se oli meant to be ja nyt vihdoin päästiin tekee tätä, jambo kertoo.

Kaksikon biisi kertooo Helsingin hälinästä pakoon pyrkimisestä, avaten samalla molempien artistien elämäntilannetta. Siinä missä toinen on jo käynyt pyörremyrskyn silmässä, on toinen kulkemassa sitä kohti. Molemmat artistit jakavat myös saman tunteen siitä, että rauha ja onni löytyvät sieltä, missä on tilaa ajatella.

Kappale sai myös musiikkivideon, jonka on tehnyt Veeti Ossi ja Jimi Hyvärinen.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.