Kahden alter egon kamppailua: Jami Faltin julkaisi uuden kappaleen

Tamperelaisartistin biisin musiikkivideolla on mukana tärkeä sanoma.

Kovassa nousukiidossa oleva indieartistina toimiva Jami Faltin jatkaa matkaansa mukanaan vievien biisiensä parissa. Artisti on noussut monen tietoisuuteen kuluneen vuoden aikana aktiivisen keikkailun sekä Kerrostalo-esikoisalbuminsa kautta.

Kahdessa maassa kasvanut, nykyisin Tampereella asuva räppäri julkaisi tänään uuden singlen nimeltään PLAYA. Rytmikkään biitin päälle asenteen omaavia sanoituksia Faltin pohtii seuraavasti.

– Tää kuvainnollistaa sitä kun elämäs on tapahtunu tavallaan upgrade.

Fiiliksenä artisti haluaa tartuttaa iloista ja kevyttä vibaa.

– Haluun jakaa sellasta hyvää ja ilosta fiilistä. Vaik aiemmissakin biiseis on ollu positiivista menoo, niin täs ei oo lainkaan sitä kääntöpuolta vaan on aika tunnelmallisesti kevyt kappale, hän kuvailee.

Singlelle tehtiin myös musiikkivideo, jonka on kuvannut meriittejään hyvää tahtia kasvattava YuteWorld. Videolla artisti haluaa herättää etenkin nuorten keskuudessa ajatuksia.

– Idea täs videossa on, et siinä esiintyy tavallaan Jami Faltinin kaks alter egoa: roadman ja playa. Playa käskee tätä roadmanii tekee asioita ja roadman tekee, sit yhes kohtaa viholliset ettii sitä ja se ammutaan ja se melkeen menettää henkensä. Tän jälkee roadman ei haluu enää tehä mitä playa käskee ja päättää poistaa sen kartalt ettei sais enempää stressii. Lopussa jää auki, et mitä tää roadmani tekee tän jälkee. Sanomana haluun välittää etenki junnuille jotka ihailee sellasta rikollist maailmaa, et se ei oo hienoo ku ne ehk luulee. Rikollista maailmaa glorifioidaan ja mä en haluu tehä sitä. Must on artistina siistii tehä tälläst mil voin ehk tuoda esiin niit realiteettei ja herätellä, artisti kertoo.

Loppuvuodesta artistin arki täyttyy keikkailun parissa. Tämän lisäksi suunnitteilla olisi päästä myös ansaitulle lomamatkalle.

Nappaa mukaansa nappaava video ja biisi alta: