JAKOB julkaisi ensimmäisen EP:nsä – dänkinkatkuisella kokonaisuudella kuullaan myös Kuben tuotantoa

TwentyOne Media

Vantaalaisartistin tuoreimmasta videosta vastaa TwentyOne Media.

Viime kuussa JAY DAY -singlen ja sille kuvatun videon julkaissut JAKOB on saanut ulos ensimmäisen EP:nsä. Monsp Recordsin liukuhihnalta saapuneen platan nimi on INNADISAUNA, ja sillä on kaiken kaikkiaan neljä raitaa.

Hakunilalaisen ”aika lähelle blunttiräppiä” luokittelemaa kokonaisuutta oon ollut tekemässä muun muassa Kube, joka on tuottanut kappaleet JAY DAY ja TYHJÄÄ TILAA. Tommishockin loppuun hioman EP:n julkaisun yhteydessä linjoille on tippunut myös musiikkivideo kappaleesta IISII.

Kuben Japanese Drip -videostakin vastanneen TwentyOne Median kädenjälkeä olevat visuaalit eivät jää projektin viimeisiksi, sillä tammikuun loppupuolella nähdään vielä yksi video. Se on kuvattu levyn päätösraidalle DOUPPII ja se on JAY DAY-videon tapaan jälleen HiSaucen tuottama.

INNADISAUNA on todennäköisesti vantaalaisartistin viimeinen julkaisu Monspilla, sillä JAKOB on jo puhunut Kuben kanssa diilistä Killah Recordsille. Lafkan tämänhetkisiä kiinnityksiä ovat sen perustajan lisäksi Matti 8, Mari Johanna sekä tulokaskolmikko SEXGANG, jonka JAKOB alun perin toi Kuben tietoon.