Asan ja DJ Polarsoulin levy julkaistaan alkuvuodesta – tekeillä muitakin projekteja

Asa julkaisi edellisen singlensä joulukuussa.
Vimugraphy

Kaksikon yhteisen julkaisun tuotannosta vastaava Polarsoul pääsee sillä itsekin ääneen.

Yhteisen keikkailun MC/DJ-duona lopettavilta Asalta ja DJ Polarsoulilta on tulossa yhteinen levy, kuten uutisoimme lokakuussa. Nyt toistaiseksi nimeämättömälle projektille on ilmoitettu alustavaksi julkaisuajankohdaksi helmikuu 2020.

Työn alla olevasta levystä on kaavailtu kahdeksan raidan mittaista pakettia, jonka tuotanto on kokonaisuudessaan DJ Polarsoulin kädenjälkeä. Levyä on työstetty tien päällä kaksikon tämänhetkisellä rundilla, ja sille on jo nauhoitettukin materiaalia.

Projektista puhuttiin rundin julkistamisen aikaan MC/DJ-levynä, mutta Polarsoulille ei jää sillä pelkkä tuottajan osa: pitkän linjan tekijä pääsee itsekin mikkiin. Lisäksi levylle on tiedossa fiittaajia.

Uudelle vuodelle Asalla on tiedossa muitakin projekteja, sillä Asa & Bandilla on tekeillä uutta musiikkia. Asan ja Polarsoulin yhteisen julkaisun tapaan ryhmän tulevalle platalle kaavaillaan kahdeksaa raitaa. Lisäksi kokoonpanon on määrä lähteä kiertueelle Asan ja Polarsoulin viimeisen yhteisen rundin päättymisen jälkeen.

Roihis Musica julkaisi hiljattain vähin äänin Asalta uuden singlen Voda, joka ei ole kuitenkaan kummaltakaan projektilta. Asan edellisen Haipakka-singlen tapaan kappaleen on tuottanut Holtzu Holopainen.

Todennäköisesti Asalta on siis tiedossa kolmaskin kokonaisuus. Tuoreen julkaisun pääset kuuntelemaan alta.