Jack Harlowilta vuoden isoin biisi? Kappaleella samplataan Fergien jättihittiä

Artistin toinen sinkku tulevalta albumilta pistää odotukset korkealle.

Yhdysvaltalaisartisti Jack Harlow on ilmoittanut ilmestymispäivän tulevalle kakkoslevylleen ja samalla julkaissut vanhasta hitistä samplatun uudelleenversioinnin.

Muun muassa WHATS POPPIN ja edellisestä Nail Tech -biiseistä tuttu artisti julkaisee hehkutetun debyyttialbumin jälkeisen Come Home The Kids Miss You -kakkoslevyn perjantaina 6. toukokuuta. Uunituore First Class -single on toinen kappale tulevalta projektilta.

Mikäli mieleen muistuu vielä vuonna 2006 ilmestynyt Fergien maailmanlaajuinen hittibiisi Glamorous yhdessä Ludacriksen kanssa, niin tänään julkaistu First Class on Jack Harlowin uudelleenversiointi kappaleesta hyvin käytetyn samplen kanssa. The Black Eyed Peas -yhtyeessä vaikuttanut yhdysvaltalaislaulaja Fergien jättihitti päätyi myös aikoinaan Suomen viralliselle listalla seitsemännelle sijalle.

Mikäli Jack Harlowin näkeminen energinen live-esiintyminen kiinnostaa, niin Suomessa se on mahdollista tulevilla Blockfesteillä. Louisvillen Kentuckysta kotoisin oleva rap-artisti on buukattuna kyseiselle festarille esiintymään perjantaina 19. elokuuta.

Muista nappaa vielä uusin hitti alta kuunteluun, mikäli et sitä jo tehnyt.