Iso H aloitti oman podcastin

Uusi ”podcastien kunkku” on nimeltään Hoo-hetki.

Helsinkiläinen Iso H tunnetaan tuottaja-MC:nä, Fintelligens-duon toisena osapuolena, yhtenä Rähinä Recordsin perustajista sekä suomalaisen hiphopin pioneerina. Tästä eteenpäin Hoon ansioluetteloa voidaan jatkaa myös tittelillä podcast-juontaja, sillä mies on aloittanut podcast-sarjan nimeltä Hoo-hetki.

Iso H kertoi omasta podcastistaan Brädille ja Tuomas Kauhaselle jo useampi kuukausi sitten Basson Blueprint-ohjelman puhelinhaastattelussa. Lisäksi sitä sivuttiin äskettäin Ylen uutisessa, jossa Iso H puhui yleisesti podcasteista sekä niiden tekemisestä listaten samalla omat podcast-suosikkinsa.

Ylen uutisen mukaan Iso H päätyi podcastien pariin vahingossa. Nykyään hän tekee kuitenkin niitä ja muita äänituotantoja enemmän kuin musiikkia, mikä ei ole jäänyt kotimaisen rap-kentän seuraajilta huomaamatta.

Viime vuosina matalaa profiilia artistina pitänyt Iso H kypsytteli pitkään omaa podcastiaan, mutta nyt Hoo-hetken aloitusjakso on ulkona. Ensimmäisessä jaksossa vierailee stand up -koomikko Ali Jahangiri, jonka Suomen Kulttuurirahasto on palkinnut rajoja ylittävästä ja silmiä avaavasta huumorista.

Hoo-hetki on mahdollista ottaa haltuun audiomuotoisena Spotifysta tai videokuvan kanssa Rähinän YouTube-kanavalta. Tarkista ensimmäinen jakso alta.