Isac Elliot vaihtoi suomenkieleen – suomenkielisellä kappaleella mukana william ja Cledos

Karim Awad

Artisti tulee jatkamaan tulevaisuudessa myös englanninkielen parissa.

Kotimaan poptähtenä tunnettu Isac Elliot yhdisti voimansa kahden muun Suomen esiintymislavoilta tutun artistin, williamin ja Cledoksen, kanssa. Tuore 20 min -single edustaa uutta virstanpylvästä nuoren laulajan pitkällä ja nousukiitoisella uralla.

Los Rollos -tuottajakaksikon kanssa työstetty ja TikTokissa haipattu biisi julkaistiin Suomen Def Jam Recordings -levy-yhtiön kautta. Aiemmin Elliotin on kuultu laulavan suomenkielellä yhdessä Mikael Gabrielin kanssa vuonna 2017 ilmestyneellä Mikael Gabriel x Isac Elliot -nimeä kantavalla EP-levyllä, jossa oli yhteensä kolme kappaletta.

Artisti kertoo uudesta singlestä ja yhteistyöstä williamin ja Cledoksen kanssa seuraavasti:

– Biisi syntyi noin vuosi sitten kun olin ystävien kanssa studiolla viettämässä perjantai-iltaa. Tehtiin puolivahingossa suomenkielinen biisi ja totesin, että suomenkielistä pitää tehdä lisää. 20 min oli ensimmäinen biisi mikä tehtiin ja pyysin heti Cledoksen ja williamin kuuntelemaan sitä. He tykkäsivät isosti ja lähtivät messiin.

Vuonna 2013 debyyttisinglensä New Way Home julkaissut Isac Elliot tulee julkaisemaan lisää suomenkielistä materiaalia tänä vuonna, mutta jatkaa tulevaisuudessa myös englanninkielisen musiikin parissa.