Ei oo massista kiinni – Jore & Zpoppa julkaisivat energiantäyteisen kappaleen Kuben kanssa

Kyseessä on toinen lohkaisu kaksikon tulevalta albumilta.

Ylen Lähiöiden finest -sarjastakin tuttu Jore & Zpoppa kuuluu pohjois-helsinkiläiseen NSF-kollektiiviin, josta on muun muassa ponnistanut läpimurtoa tällä hetkellä tekevä Turisti. Kaksikko julkaisi vuonna 2020 debyyttimixtapensa Eskimo Tape, jota nostettiin esiin laajasti erityisesti isojen uuden aallon rap-skenestä tunnettujen artistien toimesta.

Omien julkaisujen lisäksi Jore & Zpoppa ovat olleet itsenäisesti mukana aikaisemmin muutamien artistien kappaleilla, joihin lukeutuu mukaan Ege Zulu, Turisti ja Cvshbaby. Viimeisin yhteistyö on Zpoppan vierailu Ege Zulun uusimmalla kappaleella Väkivaltaa.

Nyt räppiduo julkaisi uuden singlen Repeen, jolla vierailee vuoden 2022 Emma Gaalassakin neljässä kategoriassa ehdolla ollut Kube. Kappale on toinen single pohjois-helsinkiläisen kaksikon tulevalta LOVE SZN -albumilta, ja se on julkaistu Laundry Musicin kautta.

– Repeen on Big Money energy, se on raakaa energiaa ja häpeilemätöntä rakkautta rahaa kohtaan. Ollaan fiilistelty Kuben duunia jo pitkään, niin oli mahtavaa saada se messiin biisille. Kuben tyyli ja soundi natsaa täydellisesti biisin fiilikseen,  Jore & Zpoppa kertovat.

Tulevan albumin ensimmäinen single G’s julkaistiin viime helmikuussa. Hyvin vastaanotetut biisit antavat soundillisesti keskenään samantyylistä fiilistä, jota voimme mahdollisesti odottaa myös tulevalta kokonaisuudelta.