Ina tuo uudella singlellään esiin aiempaa herkemmän ja henkilökohtaisemman puolen itsestään

Samuli Vienola

Edellisten kappaleiden ”bad bitch” -viba tekee tuoreella julkaisulla tilaa inhimillisyydelle.

Tämän hetken lupaavimpien suomeksi laulavien r’n’b-tulokkaiden joukkoon äskettäisessä jutussamme nostettu Ina on julkaissut uutta materiaalia. Vantaalaisartistin tuore single on nimeltään Ota mut nyt, ja sen on tuottanut hänen muidenkin viimeaikaisten julkaisujensa tapaan Nikolai Alho.

Tiedotteen mukaan Ota mut nyt on ikään kuin rakkauslaulu artistille itselleen, sillä rakkaus itseään kohtaan auttaa myös luottamaan muihin. Ina onkin kirjoittanut kappaleeseen ne sanat, jotka olisi halunnut itse kuulla toiselta useiden pettymysten jälkeen.

– Se onkin suhteiden vaikein osuus, kun on tottunut pettymään, niin sitä helposti odottaa uudestaan. Mutta toi ajatusmaailma voi pilata jotain tosi hyvää. Älä jarruttele vaan anna mennä, koska jotain tosi hyvää voi mennä ohi kun ei uskalla. Ja jos ei anna mitään niin ei myöskään saa mitään, Ina sanoo tiedotteessa.

Kappale on Inan kolmas singlejulkaisu tänä vuonna. 325 Medialle ja Sony Musicille sainattu artisti on julkaissut aiemmin nykyisen diilinsä alla kappaleet EI ja Ovi kii, joista ensimmäisestä on kuvattu videokin.

Kuuntele Ota mut nyt alta. Kappaleen lyriikat löydät Klangin lyriikkaosiosta.