Rekami valmistelee uutta sooloa – tiedossa iso nippu fiittaajia toissavuotisen tuottajalevyn tapaan

Video Kalliala

Rekami on ainakin tuotteliaisuuden perusteella Monspin tämänhetkinen MVP.

Viime viikolla Laastarit, liimat, teipit ja siteet -yhteisalbuminsa Joniveljen kanssa vinyylinä julkaissut Rekami ei osoita hidastamisen merkkejä. Jyväskyläläislähtöisellä artistilla on työn alla paitsi toinenkin yhteislevy niin myös uusi sooloprojekti, josta on nyt tihkunut uutta tietoa.

Uuden soololevyn nimi on Karonkka, ja se tulee Rekamin edellisten julkaisujen tapaan ulos Monsp Recordsin kautta. Tällä tietoa platta ilmestyy Halloweenin alla perjantaina 30. lokakuuta ja kaikesta päätellen ennen Rekamin ja Aren yhteislevyä.

Vaikka Rekamin tulevasta levystä ei puhutakaan Pihlderbergin kaltaisena tuottajalevynä, tullaan silläkin kuulemaan useita vierailijoita. Uusina niminä projektille on vahvistettu Timo Pieni Huijaus, Kriso, Pyhimys, RaakasagaAxel Kala, Forrester ja Aina.

LX-Beats -nimelläkin tunnetun Rekamin aiemmista singleistä mukana ovat Sopii profiiliinEksodus sekä Episodi (lowkey). Eksoduksella fiittaavat Asa, Paperi T ja Stepa, kun taas tuoreimmalla singlellä äänessä ovat Are sekä ”Jyväskylän Nate Dogg” eli Joosu J.

Lisäksi tulossa on uusi musiikkivideo, johon Hillside Visualsin Tuomas Mikkonen kuvasi visuaalit elokuun lopussa. Tulevalla Lukot-singlellä on mukana Aina, ja se tulee ulos perjantaina 25. syyskuuta.