Hussa julkaisi uuden EP:n – toinen pitkäsoitto tulee muodostumaan neljästä värikoodatusta osasta

Juuso Santala / Ketterä Media

Projektin ensimmäinen osa toimii FTI Recordsin ensimmäisenä julkaisuna.

Viime vuonna debyyttialbuminsa julkaisseen Hussan vuosi 2021 on alkanut isosti. Tasoi Recordsille aiemmin levyttänyt lahtelainen luotsaa nyt omaa levy-yhtiötään FTI Recordsia, kuten uutisoimme alkuviikosta.

Nyt FTI tiputtaa kehiin ensimmäisen julkaisunsa, joka on itseoikeutetusti Hussan uusi EP. Kolmen raidan kokonaisuus on nimeltään #0000E7, ja se käsittää kappaleet Haavoi, Poika ja 724.

Koodinimellä #0000E7 viittaa siniseen väriin, joka kuvaa kokonaisuuden yleistunnelmaa. Kuluvan vuoden aikana Hussalta on tulossa kolme muutakin vastaavanlaista kolmen kappaleen mittaista kokonaisuutta, ja yhdessä EP:t muodostavat hänen toisen albuminsa.

Tuottajana itsekin kunnostautuneen Hussan mukaan hänen sekä FTI:n jäseniin kuuluvan Pablon käsialaa oleva mini-EP puhdistaa hyvällä tavalla koko pyödän. Lue alta mitä artisti kertoi kappaleista Klangille.

Haavoi

”Tää biisi on summaus mun viimeisimmästä levystä ja koko kyseisestä elämänvaiheesta. Käytännössä biisi kertoo siitä, että elämässä on ollu niin paljon vaikeuksia, mutta enää ne ei tunnu missään, mikään ei voi enää estää mua ja sen takia mennään eteenpäin.”

Poika

”Poika on kappale, mikä tehtiin tosi nopeesti. Halusin vain ilmasta kappaleella, että mä tiesin aina tän, mä tiesin et mun ei tarvi kuin sanoa itelleni että mä pystyn tähän ja puhua asiat todellisuuteen,niin ne alkaa pikku hiljaa tapahtumaan. Ja nyt ne koko ajan pikku hiljaa tapahtuu. Askel kerrallaan.”

724

”Tää biisi vaa släppää. Ei muuta lisättävää (naurua).”