He’ll be back – uuden singlen julkaisseen DJ Kridlokkin kolmas sooloalbumi tulee ulos helmikuussa

DJ Kridlokk katsoo punainen takki päällä sivusuuntaan.
DJ Kridlokkin levyjulkkarit järjestetään helmikuussa Helsingin Korjaamolla.

T-800 toimii toisena singlelohkaisuna helsinkiläisartistin uudelle albumille.

Pitkä odotus on kohta ohi, sillä DJ Kridlokk julkaisee kolmannen sooloalbuminsa helmikuussa. Levyltä on jo aiemmin kuultu sanoilla pelannut single Varaani, ja nyt artistin tulevasta albumista saadaan lisää ennakkotuntumaa T-800 -singlen muodossa.

Silius julkaistaan perjantaina 15. helmikuuta, ja sen kansikuva sekä kappalelista julkistetaan noin viikkoa aikaisemmin. Helsinkiläisartistin tuoreinta hengentuotetta kuvaillaan näin:

Mutsi-pitkäsoiton jälkeen, pääsääntöisesti mielikuvituksen, todellisuuden ja jääkaapin pyhää kolminaisuutta neljä vuotta nuohoten, Kridlokk kysyi vuonna 2018 Siriltä ”kuka minä olen?”. Sirille kysymys osoittautui liian vaikeaksi ymmärtää, joten hän/se ystävällisesti vihjaisi avun kenties löytyvän seuraavaksi tarjoamistaan applikaatioista joihin lukeutuivat WhatsApp, MobilePay ja Kuvat.

Aikansa tekstiviestitse tutuiltaan rahaa pummien, vanhoja valokuvia älypuhelimestaan deletoiden, DJ Kridlokk päätti tehdä uuden albumin.

Kridlokkin rakkaisiin ystäviin lukeutuva Janne Aarrelampi muinoin tokaisi kaikenkiteyttävästi: ”Internetin pitäs tulla kerran viikossa painettuna paperille”. Tähän toteamaan ja kaikkeen muuhun mahdolliseen hevonpa*kaan pohjautuvat Silius-levyn teemat.

DJ Kridlokk on 80-luvulla patentoitu toimintatarkoitukseton kone, jolle viimeinen ohjelmistopäivitys on ollut saatavilla 1.1.97 ja jonka jälkeen käyttöjärjestelmän tuki on lopetettu. Silius on myyntiartikkeli jonka jokaisesta ostosta ohjautuu 0,6 euroa pyrkimykseen kohottaa DJ Kridlokkin elintasoa. Paremman elämän välttämättömiin hankintoihin kuuluvat sähköhammastahna, 4D-printteri, hologrammi, nopeammat toimitusajat Woltissa, turpakiinni-kaukosäädin ja kuulokeliitäntä takaisin iPhoneen.”

DJ Kridlokkin UG Solosta ja Mutsista poiketen levyn julkaisijana kunnostautuu Eevil Stöön perustama Katakombi Records. Samoin kuin Varaani toimi tuoreen levy-yhtiön ensimmäisenä singlejulkaisuna, on myös pitkäsoitto ensimmäinen albumi jonka Katakombi julkaisee. Platasta on tulossa digin ohella vinyyli- ja kasettipainokset.

Siliuksen levyjulkkarit järjestetään perjantaina 22. helmikuuta Helsingin Korjaamolla, jossa lavalle nousevat DJ Kridlokkin lisäksi Tuuttimörkö ja Sitoi. Ennakkoliput tapahtumaan myy Tiketti. Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä.