Heebon mixtapen ensimmäinen osa ulkona: tuotannossa mukana muutamia tuttuja nimiä

Överdogin artistilla on mixtapen jatko-osan lisäksi myös debyyttialbumin tekeminen mielessä.

Jyväskyläläinen artisti Heebo julkaisi odotetun Ei Unta Ennen Kuokkalaa -mixtapensa ensimmäisen osan. Artisti kuuluu samaan TKR-kollektiiviin kuin muun muassa Pyrythekid, Vepu ja Aaro630. Räppärin kuvaillaan edustavan Jyväskylän rap-soundia puhtaimmillaan leveän murteen, tahdikkaan räpin ja vahvan asenteen tuudittamana.

Vuonna 2020 Överdogin riveihin liittynyt artisti on luonut kahdeksan raidan mittaisen kokonaisuuden, jossa on mukana tunnettuja räppäreitä ja tuottajia. Feattaamassa biiseillä on Aaro630:n ja Vepun lisäksi myös vähemmän tunnetut Bege, oodeetee ja lazyyeyee.

Aiemmin räppärillä on tullut yhteisiä musiikkia Pyrythekidin ja Axel Kalan kanssa. Mixtapessa mukaan on mahtunut kappaleita laidasta laitaan ja levyn aihepiirien kerrotaan olevan vahvasti artistin oman elämän kokemuksista johdettuja. Kokoelman soundin kuvaillaan koostuvan perinteikkäästä ja rehellisestä räppiasenteesta modernilla toteutuksella.

Kokonaisuuden tuotannosta vastaa suurimmilta osin Aaro630, mutta hänen lisäksi tuotannon parissa on työskennellyt Heebo itse, lazyyeyee sekä Onni.flp.

Projektia kokonaisuutena artisti kuvailee seuraavasti.

– Tää on ollu vähä tämmöne ikuisuusprojekti ku on ollu nii paljon meneillään elämässä tän musahomman lisäksi täs pari vuotta. Biisit on tehty parin vuoden sisällä tosi hajanaisella tahdilla ja siks mixtapen saundimaailma elää.

Mixtapen jatko-osaa varten artisti suunnittelee hetkellistä maisemanvaihtoa. Tämän lisäksi myös uusi projekti on mahdollisesti lähtemässä liikkeelle.

– Aattelin et ton mixtapen jatko-osa ois siisti tehä joskus jossai mökillä sillee yhellä rykäsyllä old school räppipäissään. Seuraavaks ois varmaa edessä oikeen debyyttialbumin tekeminen, hän tuumailee.

Kuuntele jyväskyläläisartistin tuore mixtape alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.