Gracias jatkaa vuosien tauon jälkeen yhteistyötä aiemmilta projekteiltaan tutun ohjaajan kanssa

Gracias jakaa saman levy-yhtiön paitsi oman pikkuveljensä niin myös luotto-ohjaajansa pikkuveljen Elias Gouldin kanssa.
Einari Stylman

Odotetulta GRACIASI LP:ltä julkaistiin uusi single, jonka videosta vastaa Ezra Gould.

Useimmat Graciasta jo pidempään seuranneet todennäköisesti muistavat kuinka isosti artisti tuli sisään vuoden 2010 HKI-kappaleellaan ja sen tyylikkäällä videolla. Nyt uuden Ajaton-singlensä julkaissut Gracias on jälleen yhdistänyt voimansa sen ohjaajana toimineen Ezra Gouldin kanssa tuoreella videollaan.

Kappaleen tuotannosta vastaavat MD$ ja Palmroth, joista jälkimmäisen tuottamaa musiikkia Gracias on viimeeksi laittanut ulos lähes kymmenen vuotta sitten. Helpus-kokoonpanossakin aikoinaan vaikuttaneen Gouldin kanssa Gracias taas teki yhteistyötä viimeksi vuonna 2014. Kilometrejä on siis Graciaksellakin takana, mutta yksi asia on pysynyt alusta lähtien samana.

– Tarkoituksena on aina ollut luoda musiikkia, joka elää ja kestää pitkään. Ajaton-kappale käsittelee asioita tai tavaroita, jotka monien vuosienkin jälkeen tuovat yksilölle suurta iloa. Ajaton käsittelee nostalgisuutta, mutta se ei haikaile “vanhan” perään. Ajaton saa vanhan kuulostamaan aina uudelleen ja uudelleen ajankohtaiselta ja uudelta, Gracias kertoo kappaleesta tiedotteessa.

Graciaksen ensimmäinen suomenkielinen albumi GRACIASI LP julkaistaan vappupäivänä 1. toukokuuta. Levyä on odotettu pitkään, sillä Gracias sainattiin PME Recordsille loppuvuodesta 2014 ja jo tuolloin puhe oli suomenkielisestä albumista.

Levyltä on aiemmin julkaistu kappaleet TyylitToleka sekä Mis ollaan, jolla fiittaa yhtä lailla PME:lle sainattu Graciaksen pikkuveli DeezyDavid. Projektin viimeisen singlelohkaisun pääset ottamaan haltuun alta.