Gang time! Kuben luotsaama Killah Records julkaisi posseraidan

Tuoreella bängerillä on äänessä labelin koko edustus.

Viime vuonna toimintansa aloittanut Killah Records on julkaissut ensimmäisen posseraitansa nimeltä Hidasteit. Träkillä päästetään ääneen lafkan perustajan Kuben lisäksi JAKOB, Mari Johanna, Matti8 ja SEXGANG.

Toisin kuin äkkiseltään voisi kuvitella, ei kappaletta ole äänitetty koronapandemian aikana. Se ei siis ole vastine Yo! Korona Rapsin kaltaisille projekteille.

– Itse asiassa kappale sai alkunsa 2019 keväänä kun tapasin ensimmäisen kerran SEXGANG-kundit ja tehtiin pikanen cypher-henkinen biisi €DK:n biittiin. Siitä tuli niin hyvä, että halusin muitakin siihen mukaan koska siinä oli jo possevibaa, Kube kertoo.

Kaikki artisteista paitsi oman EP:nsä tammikuussa Monspilla tiputtanut JAKOB ovat jo julkaisseet musiikkia Killah Recordsin nimissä. Onko lafka sainannut kaikessa hiljaisuudessa uuden artistin?

– Ei ole virallisesti sainattu, mutta Jay reppaa Killah gängiä luonnollisesti ja ollaan kyllä puhuttu tulevista projekteista, Kube täsmentää tuplaajansa tilannetta.

Killah Records on kokoonsa nähden laittanut suhteellisen aktiivisesti materiaalia ulos, sillä Hidasteit on levy-yhtiön kahdestoista julkaisu tasan vuoden sisään. Kuuntele posseträkki alta.