Freestyle-battlaamisesta tunnetun MC Kajon tuleva kappale antaa voimaa erosta toipuville

MC Kajo poseeraa punainen huppu päässä tummaa taustaa vasten.
MC Kajon tuleva kappale on tehty tulokasartisti Safiran kanssa.

Parisuhteen päättymisen käsittelyn lisäksi uutta musiikkia on tiedossa.

Rapin SM -kilpailuista ja friistailaamisesta tuttu MC Kajo julkaisee tänä perjantaina uuden Ohi virtaa -kappaleen, jossa on mukana myös tuore espoolaisartisti SAFIRA. Tällä kertaa biisin aiheena on ero, joka on useaan otteeseen palkitulle artistille ollut henkilökohtainen asia kuluneen vuoden aikana.

Ennen uuden biisin ilmestymistä, päätimme ottaa yhteyttä artistiin ja kysellä tuoreimpia fiiliksiä.

Mikä inspiroi sinua kirjottamaan tämän biisin?

– Kävin ite eroa läpi kirjoittaessani tätä kappaletta. Kappale syntyi tavallaan vahingossa, koska alunperin lähdin tekemään tätä vaan itselleni ja tuntui hyvältä käsitellä henkilökohtaisesti vaikeaa asiaa omassa maailmassa räpin avulla. Sit aloin jossain vaiheessa miettii, että täähän alkaa kuulostaa ihan biisiltä, vaan kertsi puuttu. Sit otin yhteyttä Safiraan ja hän sai super hyvin siihen kiteytettyy mun fiilikset. Pyysin myös LX-Beatsin tekemään biittii tähän ja heti ensimmäinen minkä hän lähetti tuntu omalta.

Millaisia fiiliksiä toivot että kuuntelijalle jää tästä kappaleesta?

– Toivon että kuuntelijat voivat samaistua kappaleeseen. Luultavasti aika moni meistä käy jossain vaiheessa elämäänsä läpi eron ja ois hienoo mikäli tää biisi antais voimaa asiankaa kamppaileville. Tän lisäks toivon et etenkin rap-alan ihmiset fiilaa tätä!

Minkälainen fiilis sulla on nyt, kun kappale ollaan julkaisemassa?

– Aivan saakelin hyvä fiilis et saa musaa pitkästä aikaa ulos ja ootan mielenkiinnolla, että millasen vastaanoton tää saa. Nyt on menny aika kauan viime kerrasta kun julkaisin edellisen kappaleen ja tavoitteena ois nyt jatkossakin droppaa hyvii biisei mahollisimman paljon. Albumia en oo tässä vaiheessa tekemässä koska tykkään keskittyy yhteen kerrallaan ja haluun julkaista yksittäisii super biisei kerrallaan.

Musiikinteon ja keikkojen lisäksi MC Kajon voi nähdä ja kuulla friistailaavan Twitchissä oman kanavansa livestriimissä muutaman kerran viikossa. Mikäli siis freestyle rapit kiinnostavat ja et ole vielä tähän tutustunut, niin kanavalle pääset täältä.

Alta voit vielä kuunnella artistin viimeisimmän YouTubeen ladatun freestyle-maistiaisen.