Nimi ja levy-yhtiö vaihtoon – Le Fvbelos on uuden alun äärellä

Le Fvbelos on tästä eteenpäin Fabe.

Tamperelainen Le Fvbelos on valmis julkaisemaan uutta materiaalia. Samalla artisti ottaa virallisesti käyttöönsä kutsumanimensä Fabe.

Nimenvaihdoksen syynä on artistin mukaan se, että häntä on aina kutsuttu Fabeksi. ”Uusi” nimi on myös helpompi kuin usein väärinkirjoitettu aiempi artistinimi, joka tuli hänen PlayStation Network -käyttäjänimestään.

Lisäksi taustalla on uusi alku uralla, sillä aiemmin indielafka Skorpionille levyttänyt Fabe on vaihtanut nimensä ohella levy-yhtiötä. Faben julkaisuista vastaavat nykyisin Epic Records ja Sony Music.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabe (@lefvbelos)

Keikkamyyntinsä Fabe siirsi jo viime joulukuussa tuolloin toimintansa aloittaneelle Team Agencylle. Faben keikkamyynti oli sitä ennen Skorpioni.livellä.

Skorpioni ehti julkaista artistilta useita singlejä sekä yhden EP:n. Edellisen oman singlensä Fabe julkaisi maaliskuussa ja sittemmin hän on ollut äänessä SHRTYn, williamin ja Sexmanen albumeilla.

Faben ensimmäisenä julkaisuna muutosten jälkeen toimii single Vainoharhainen, joka julkaistaan perjantaina 5. marraskuuta. Kappaletta ovat olleet tekemässä ainakin Alexander Clifford, Fractious Frank ja Lameboy.