Euroviisuhuumaan viimein helpotusta – Xmiehen kesäbängerillä messissä muun muassa Käärijä

Brittigarage-tyyliselle kappaleelle on koottu Suomen kovimmat peltisepät.

Euroviisujen häviöstä, joskin moraalisesta voitosta, alkaa koko Suomi hiljalleen toipua, vaikkakin jääkiekon maailmanmestaruuskisoista pikaisesti tippuminen tuossa kyljessä ei yhtään kansaa lohdutakaan. Nyt on kuitenkin luvassa vielä viisujen jälkeistä helpotusta, sillä monitoimiosaajana tunnettu tuottaja-DJ Xmies on koonnut kesäisen bängerin kaikille kuunneltavaksi.

Uudella brittigarage-tyylisellä kappaleella on juuri kaikki maailman listasijoitukset tuhonnut Käärijä, Xmiehen Lyömättömät-yhtyeessä vaikuttavat SolonenKosolaTöölön Ketterästä tuttu Matti8 sekä rummuissa Suomen salaisin ulkomaan vientituote, breaks/garage-legenda Rico Tubbs.

Sinkun piti tulla alun perin Lyömättömien levylle, mutta päätyikin lopulta Xmiehelle.

– Biisi nauhotettiin alun perin Lyömättömät-levylle mutta koska pian tajuttiin että tyylinsä puolesta se oli enemmänki Xmies-biisi, niin päätettiin sitten säästää se mun albumille. Xmies-tuottajalevy onkin ihan näillä näppäimillä valmis, yhtä biisiä vaille.

Takuuvarmalla reseptillä hiottu kesähitti on tässä ja Peltiseppä-singlen nimen mukaisesti räppärit kertovatkin ominaisin tyyliensä mukaisesti, että kuinka lujaa se pelti oikeasti menee kiinni.

– Laatutakuu on, tämä biisi nostaa adrenaliinisi huippulukemiin, Xmies kertoo biisistä.