Eevil Stöö tutkii elämäänsä useiden itselleen tärkeiden hahmojen kautta

Iiro Kuosmanen

Namedroppaaminen puudutti Stöön siinä määrin että uusi EP jäi nimettömäksi.

Maaliskuussa 6lack Album -kokonaisuudellaan vakuuttanut Eevil Stöö ei ole jäänyt pyörittelemään peukaloitaan koronapandemian keskellä. Todisteena siitä toimii artistin uusi Nimetön EP, jolle on nyt vahvistettu kansi, kappalelista ja julkaisuajankohta.

Levyltä on jo aiemmin julkaistu singlet Junji Ito, No Malice ja Kool Moe Dee, jotka ovat saaneet nimensä todellisilta ihmisiltä. Se ei ole sattumaa, sillä projektilla Stöö keskittyy puhumaan elämästään nimenomaan itseensä keskeisesti vaikuttaneiden henkilöiden avulla.

– Nää nimet tällä levyllä, ne on kaikki mulle tärkeitä hahmoja. Jokaiselta oon oppinut jotain ja ne on ohjannut mua tälle tielle jota nyt kuljen. Esimerkiksi Dal the Handsome ei oo ehkä maailman paras skeittaa mutta sillä on oma tyyli jota ketään ei voi kopioida. EP:n nimi on nimetön koska mietin että eiköhän tällä levyllä oo dropattu nimiä jo ihan tarpeeks ja nimetön on mun lempisormi, Stöö kertoo tiedotteessa.

Lisäksi EP:llä kuullaan Pehmee Goon kunnianosoitus memphis-rapille Lil Noid -nimisen instrukappaleen muodossa. Pehmee Goo vastaa EP:n tuotannosta kokonaisuudessaan.

Nimetön EP julkaistaan Katakombi Recordsin kautta perjantaina 11. joulukuuta. Kannen ja kappalelistan näet alta.

01. Dal the Handsome
02. Junji Ito
03. No Malice
04. Mauri Kunnas
05. Kool Moe Dee
06. Lil Noid
07. Larry David