EeteeTV:tä on tulossa lisää striimatussa muodossa

Samuli Vienola

Eetee ottaa Twitchin haltuun.

YouTubessa suosioon noussut hiphop-musiikin askartelukanava EeteeTV on päättänyt puolen vuoden radiohiljaisuutensa. Huhtikuussa Klangin haastattelussa ollut Eetee on ilmoittanut aloittavansa striimaamisen etenkin tietokone- ja konsolipelaajien suosimalla Twitch-alustalla.

Biitin- ja biisintekoprosessien striimauspäätöksen taustalla on korona. Leikkaajana työskentelevä artisti ei halua enää vapaa-ajallaan editoida kotonaan hoitaessaan päivätyönsäkin etänä samasta paikasta.

– Tuo videoiden editoiminen on duunin ohella niin työlästä puuhaa, että tuskin ainakaan nyt tänä vuonna jatkan videoiden leikkaamista Tuben puolelle. En ehkä ainakaan heti lataile YouTubeen noita. Pitää ensin tutkailla, miten striimit lähtee yleensäkään käyntiin. Striimit löytyy kuitenkin jälkilähetyksenä ihan tuolta Twitchinkin puolelta, Eetee kertoo.

Twitch on Eeteen mukaan parhaimmillaan silloin kun yhteisöt ja sisällöntuottajat luovat yhdessä tunnelmaa. Tuottaja-MC kertoo seuranneensa erinäisiä hahmoja jo vuosia Twitchissä.

– Jos ihan perus pelistriimejä katselen, niin Doctor Disrespect ja Jonsandman viihdyttää takuuvarmasti. Joskus selailen musatuottajia randomilla, mutta enimmäkseen kuitenkin pelistriimejä.

Eetee ei ole ainoa kotimaisen rap-kentän nimi joka tuottaa sisältöä alustalle. Esimerkiksi Axel Kala on striimannut biittien tekemistä sekä Gettomasan mietteitä omalla Twitch-tilillään.

Viimeksi MC Kajon tuoreella singlellä kuullulla Eeteellä on työn alla myös uutta musiikkia. Lieneekö ilmassa jonkinlaista pientä ikäkriisiä vai pelkkää koronaan turhautumista, mutta tällä hetkellä konkarin työpöydällä on suomenkielistä gangstakamaa NYC-soundilla.

Eeteen ilmoituksen näet alta ja EeteeTV:n uudelle Twitch-tilille pääset tästä. Saa nähdä, onko luvassa jonkinlainen digitaalinen turf war muun muassa GTA V:n pelaamista omalla tilillään striimanneen gangsta-Lytän kanssa…

https://youtu.be/oEeaaJ4mbqY