DJ-kollektiivi Jam-A-Holics julkaisee remix-albumin

A capellat Atlantin takaa, biitit ja scratchit Tampereelta.

Tampereella vaikuttava DJ-kollektiivi Jam-A-Holics on kasannut ensimmäisen oman remix-albuminsa. Levyn on nimeltään Season of the Remix Vol. 1 ja kuten nimestäkin voi päätellä, on nelikon suunnitelmissa tehdä vastaavia projekteja enemmänkin.

Boom bap -henkistä materiaalia on tiedossa kahdeksan uuden remix-raidan edestä. Kappaleilla ovat äänessä ainakin Guru, Masta Ace, Lord Finesse, Ed O.G., CL Smooth, Fat Joe, Das EFX, Mykill Miers ja Freddie Foxx.

– Tää konsepti lähti liikkeelle tossa viime syksyn aikana biittien teon kautta. Talvi tuntu ikuiselta syksyltä kun sato vaan vettä, niin tuli tehtyä vähä huomaamattakin aika niin sanotusti nykimäisiä biittejä. Jossain kohtaa sitä sit kokeili miltä ne biitit saundais a capellojen kanssa. Sit ku yks natsas niin siitä se lumipallo lähti oikeestaa vyöryyn,  DJ Jersey Smooth kertoo.

Tällä tietoa levystä ei ole tulossa fyysistä julkaisua. Sen sijaan paketti tiputetaan lauantaina 19. syyskuuta nelikon SoundCloudiin, josta voi myös kuunnella kollektiivin remixit esimerkiksi Mos Defin ja Nipsey Husslen kappaleista.

Projektin etu- ja takakannen sekä kappalelistan näet Instagram-upotuksesta alta. Kansista vastaa Tiedemies.

https://www.instagram.com/p/CEozLi1j24X/