Joniveljeltä ja Rekamilta tippuu kohta yhteisalbumi, mutta sitä ennen on aika katsoa peiliin

Samuli Raappana

Jyväskylä reality check 101.

Tänä vuonna kolmeen osaan jaetun Record Store Dayn ensimmäinen julkaisuerä alkaa olla käsillä. Ensimmäiseen droppiin kuuluu muun muassa Joniveljen ja Rekamin uusi albumi Laastarit, liimat, teipit ja siteet, jolta on nyt lohkaistu Peiliin-single.

Levyn julkaisusta huolehtivan Monsp Recordsin tiedotteen mukaan kappale on Rekamin oma suosikkiraita tulevalta albumilta. Vaikka levyllä työnjako meneekin lähtökohtaisesti niin että Rekami huolehtii tuotannosta ja Joniveli räpeistä, ei jälkimmäinen malttanut olla säveltämättä kappaleeseen c-osaa.

– Kun sitä kuulee päässään biisin menevän johonkin, niin se täytyy käydä mukana katsomassa. Tuottaja hyväksyi ja pysyttiin edelleen väleissä, Joniveli kertoo tiedotteessa.

Levyltä on jo aiemmin julkaistu singlet Vain rajoitetun ajan ja Kujalla. Pitkäsoitolla on kaiken kaikkiaan kymmenen raitaa, ja sillä kuullaan Joniveljen ja Rekamin lisäksi Ainaa, Palefacea ja Tommishockia.

Kuuntele Peiliin alta. Kaksikon platta julkaistaan poikkeuksellisesti ensin vinyylinä Record Store Dayn yhteydessä huomenna 29. elokuuta ja digitaalisesti kahden viikon päästä 11. syyskuuta.