DeezyDavid julkaisee EP:n – vastaavana tuottajana toimii rap- ja r’n’b-konkari

DeezyDavidia on kuultu omien kappaleidensa lisäksi muun muassa Cledoksen, JVG:n, Graciaksen ja Töölön Ketterän julkaisuilla.
Matias Jalmari

EP on kohta 18-vuotiaan artistin ensimmäinen.

Viime vuonna PME Recordsille sainattu DeezyDavid on saanut kasaan ensimmäisen EP:nsä, joka kantaa nimeä BoiVIILEIN. Kuuden raidan EP:tä pohjustettiin maaliskuussa Viilein-singlellä, ja loput kappaleet julkaistaan perjantaina 7. kesäkuuta.

Levyllä vierailevat vuodenvaihteen jälkeen tauolle jäänyt Mikael Gabriel sekä Karri Koira, jota ei ole ihan hetkeen kuultu millään muilla julkaisuilla. Koiran edellinen oma julkaisu on muutaman vuoden takainen Pelimoovei-kappale Kuben ja Cledoksen kanssa.

Pitkän linjan rap- ja r’n’b-vaikuttaja ei ole mukana pelkästään fiittaajana, sillä hän on myös toiminut projektin vastaavana tuottajana. DeezyDavidin mukaan palapelin osat loksahtivat paikalleen Karri Koiran tultua mukaan levyntekoon.

– Viime kesän jälkeen mulla oli tehtynä mikä tuntui ainaki tuhannelta demolta. Sit tutustuin Karriin ja lähettiin käymää koko pakettia läpi. Sieltä nous sit kuusi biisiä mistä kasaantui tää EP ja kaikki biisit toimi tosi hyvin yhdessä. Ne on kesäisiä hyvän mielen biisejä mitä voi kuunnella auringossa frendien kaa!

Tuottajina EP:llä ovat MD$, Fractious Frank ja Aleksi Asiala. Tsekkaa kansi ja kappalelista alta.

01. Viilein (Aleksi Asiala)
02. Tein sen taas (Fractious Frank & MD$)
03. Ice Cream (MD$)
04. Aaltoo feat. Karri Koira (Fractious Frank & MD$)
05. Mont eri moodii (Fractious Frank)
06. R.E.T.R.O feat. Mikael Gabriel (MD$)