Creed II -leffan soundtrackista on muodostumassa iso tapaus – Mike Will Made-It jakoi albumin kappalelistan

Barry Wetcher

Levyllä kuullaan useita rap-kentän kärkinimiä.

Yksi vuoden isoimmista soundtrack-tapauksista on Marvelin alkuvuodesta julkaistun Black Panther -hittileffan soundtrack, jonka kuratoinnista vastasi Kendrick Lamar. Nyt sille on tiedossa kovan luokan haastaja ensi viikolla valkokankaille saapuvan Creed II -nyrkkeilydraaman inspiroiman albumin muodossa.

Levyn tuottajana toimii Mike Will Made-It, joka jakoi hiphop-painotteisen soundtrackin kappalelistan Instagramissa. Tsekkaa tarkemmat tiedot tuottajan postauksesta.

Huomionarvoista kovan luokan artistinimien ohella on se, että leffassa päähenkilön tyttöystävää esittävä Tessa Thompson pääsee ääneen myös levyllä. Laulajanakin kunnostautunutta näyttelijää kuullaan yhteisellä raidalla rap-artisti Gunnan kanssa.

Vuonna 1976 alkaneen Rocky-elokuvasarjan spin off -sarja keskittyy Sylvester Stallonen hahmon sijaan hänen ystävänsä poikaan, jota näyttelee Michael B. Jordan. Vuonna 2015 valmistuneen Creedin jatko-osassa nähdään tuttujen hahmojen lisäksi yli 30 vuoden jälkeen Dolph Lundgrenin esittämä Rockyn vastustaja Ivan Drago. Creed II:n synopsis kuuluu näin:

”Elämästä on tullut Adonis Creedille yhtä tasapainoilua. Tasapainoilua henkilökohtaisten velvoitteiden ja seuraavaan isoon otteluun valmistautumisen välillä. Vastustajan kytkös Adoniksen perheen menneisyyteen tekee lähestyvästä ottelusta entistäkin haastavamman. Rocky Balboa on hänen tukenaan, ja yhdessä he kohtaavat jaetun historiansa. He kyseenalaistavat sen, mikä on taistelemisen arvoista ja huomaavat, ettei mikään ole perhettä tärkeämpää. Creed II on tarina alkuun palaamisesta ja mestarin syntymisestä. Se muistuttaa, että minne ikinä meneekään, menneisyyttään ei voi paeta.”

Creed II saa ensi-iltansa perjantaina 23. marraskuuta. Katso traileri alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.