costee ja TIPPA jäivät jumiin Turkuun – lockdownista seurasi yhteinen EP

Vihtori Valkama

Projekti kasattiin autotalliin rakennetussa studiossa.

Viime kuussa Normaaleita-singlellä yhdessä kuullut costee ja TIPPA ovat julkaisseet yhteisen EP:n. Projektin nimi on Viaton, ja se sisältää neljä uutta kappaletta.

Emma Gaalassa Vuoden tulokas -ehdokkaanakin ollut costee ehti tiisata projektia jo aiemmin Instagramissa. Ei-niin-tosissaan alun perin heitetty idea yhteisestä EP:stä muuttui kuitenkin lyhyessä ajassa todellisuudeksi koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia.

– Jäätiin Normaaleita-biisin jälkeen molemmat Turkuun jumiin ku stadin raja meni kiinni. Oltiin sovittu jo et pidetään sessareita Jussin kans muutenkin joten natsas hyvin. Alotettii vaa vääntää niitten porukoiden autotallis ilman mitää sen kummempaa pläänii ja Mä en haluu mennä nukkuu vielä synty siltä istumalta, TIPPA kertaa Klangille.

Työskentely jatkui muutaman viikon ajan. Nopeasti kaksikolla olikin biisejä kasassa kokonaisen EP:n edestä.

– Tehtii vaa lisää ja sit meil oliki neljä biisii ku Turku-lockdown loppu. Skebat ja bassot soitettii ite. Mikko Tiainen ja Heviteemu oli tuottamassa. Biisit synty tosi vaivattomasti ja täs kuuluu hyvin se musiikin tekemisen ilo. Mailaa ei puristettu ja saatiin mun mielest tosi freesi lätty aikaan, TIPPA toteaa.

Kuuntele EP alta. Mä en haluu mennä nukkuu vielä -lyriikkavideon löydät täältä.