Cledos julkaisi uuden kappaleen ja videon Bizin kanssa – tuleeko kaksikolta joskus yhteislevy?

Tuore julkaisu pohjustaa Cledoksen projektia.

Tällä hetkellä Kuben Japanese Drip -hitille äänittämänsä fiitin kautta Suomen virallisen singlelistan kärkikahinoissa mukana oleva Cledos on julkaissut uutta materiaalia. Toukokuussa edellisen oman singlensä tiputtanut artisti palaa kentälle kappaleellaan TÄN KAA, jossa fiittaa Bizi.

Kaksikko on työskennellyt aiemminkin yhdessä. Duon yhteistyötä on kuultu esimerkiksi Bizin viimevuotisella BIGMACi-kappaleella, joka pysytteli viikkoja Spotifyn Top 50 -listalla.

– Mun ja Bizin tekemisessä on aina joku oma taikansa ja meidän on tosi helppoo tehä biisei yhessä. Meillä on itse asiassa kymmeniä biisejä, joita ollaan tehty yhdessä. Näitä tullaan siis mahdollisesti julkaisemaan lisää tulevaisuudessakin, syksyn mittaan useammallakin klubilla keikkaileva Cledos kertoo tiedotteessa.

Nyt julkaistulle kappaleelle on kuvattu myös video, jota Cledos on ollut itse käsikirjoittamassa yhdessä Aaron Siraisen sekä sen ohjaajan ja kuvaajan kanssa. Videon ohjauksesta vastaa kaverikarim ja kuvauksesta Juho Länsiharju.

Kappaleen on tuottanut Andrei Kipahti. Musiikkivideon pääset katsomaan alta.