Chief Keef ja Lil Gnar tähdittävät Blockfestin – festivaalin ohjelma on nyt valmis

Chief Keef koriskentällä hengailemassa.
Ensimmäistä kertaa tänä kesänä Eurooppaan keikkailemaan saapuva Chief Keef, on yksi vuoden toivotuimpia Blockfest-artisteja.

Yhdysvaltalaisräppäreiden lisäksi liuta kotimaisia artisteja on kiinnitetty hyvänä lisänä.

Tampereen Ratinan stadionilla 16.–17. elokuuta järjestettävä Blockfest, Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali, on nyt täydentynyt kahdellatoista uudella artistilla, ja ohjelma on virallisesti valmis. Pääesiintyjinä nähdään yhdysvaltalaiset hiphop-sensaatiot Chief Keef ja Lil Gnar. Chief Keef on ollut merkittävässä roolissa levittämässä Chicagon drill-musiikin tyyliä maailmalle, tunnettu kappaleistaan kuten Love SosaI Don’t Like ja Hate Bein’ Sober. Lil Gnar puolestaan on tullut tunnetuksi energisistä kappaleistaan ja menestyksekkäistä yhteistyöprojekteistaan, kuten Death NoteMissiles ja Sticky Rice.

Lopulliseen ohjelmaan on lisätty suomiräpin kärkinimiin lukeutuvat william ja Korelon, suomalaisen räpin mielenkiintoisin duo Jore & Zpoppa, trap-aallon edellekävijä TIPPA, uutta albumiaan työstävä Yrjänä, sekä Blockfesteille kuratoidun, täysin uniikin lavashown tuova vitunleija®️, mukanaan lukuisat yllätysesiintyjät. Festareilla nähdään myös liuta ensikertalaisia, kun lavalle nousevat Suomen lupaavimmat r&b- ja pop-artistit Mirella ja Alina Burnet, sekä kovassa nosteessa olevat Röge ja Sliki.

Lipunmyynti on jo käynnissä, ja tapahtumasta odotetaan loppuunmyytyä. Liput ovat saatavilla Tiketistä ja Ticketmasterista. Lisätietoja artisteista ja festivaalin aikatauluista löytyy Blockfestin virallisilta verkkosivuilta.