Bon appétit – Pihlaja luo musiikkiaan entistäkin rohkeammalla asenteella

Bon appétit on neljäs single Pihlajan syksyllä julkaistavalta toiselta albumilta.

Tällä hetkellä Suomen artistikentän kuumimpiin nimiin kuuluva Pihlaja julkaisi viime perjantaina uuden kappaleen. Soolomateriaalinsa ohella artistilla on pitänyt kiirettä, koska viime maaliskuussa julkaistiin myös Ettan kanssa tehty yhteis-EP nimeltä Ei bändäreit, jonka kappale Bändäri on kerännyt tähän mennessä jo yli 3 500 000 kuuntelukertaa.

Artistin uusi kappale kulkee nimellä Bon appétit. Tämä on neljäs single laulajan syksyllä tulevalta albumilta, jolta on aiemmin kuultu biisit Paha Barbi, Tatuoitu ja Menee yli, jossa on mukana TIPPA.

Artistin esikoisalbumi Kirjoitettu tähtiin maalasi tummansävyistä R&B-maisemaa. Kokonaisuuteen kuuluivat muun muassa Yeboyahin kanssa yhdessä tehty hittisingleksi noussut Pojat sekä biisi Picasso, jossa on mukana costee. Uudella albumillaan Pihlaja kertoo lähtevänsä entistäkin rohkeammalla asenteella tutkimusmatkalle itsensä kanssa.

– Koko tuleva albumi on tutkimusmatka siihen, millainen nainen mä voin ja saan olla tässä maailmassa. Ylipäänsä mua kiinnostaa tutkia, sallitaanko naisille samoja asioita kuin miehille.

Pihlaja on artisti ja lauluntekijä, jonka kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 25 miljoonaa kertaa. Aktiivisesti keikkaileva artisti tullaan näkemään useammilla festareilla kesän aikana, joihin lukeutuu mukaan muun muassa Blockfest, Ruisrock, Qstock ja RMJ.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.