Blockfestin uudet kiinnitykset julki vuodelle 2021 – festareilla nähdään myös Burna Boy

Burna Boy saapuu ensimmäistä kertaa Blockfesteille.

Festivaalien tarjonta laajenee entisestään vahvalla linjalla.

Ensi kesänä Blockfest järjestetään 20.-21.8.2021 ja tapahtumaan on nyt kiinnitetty uusia artisteja. Ensimmäisen kerran artisteja julkistettiin jo muutama kuukausi sitten, kuten uutisoimme elokuussa.

Suomen festivaaleilla nähdään nyt ensimmäistä kertaa pitkän linjan yhdysvaltalaisartisti Future, Afrikan jättiläiseksi nimetty nigerialaissyntyinen Burna Boy sekä ranskalaissyntyinen brittiräppäri Octavian, josta muun muassa Drake on antanut suosituksensa. Kotimaisista kiinnityksistä vastaavat renessanssimies Eevil Stöö, uutta soolomateriaalia työstänyt Shrty ja debyyttialbuminsa hiljattain julkaissut Pihlaja.

Tulevan kesän Blockfestit tulevat koostumaan täysin uusista nimistä, tämän vuoden julkaistuista ja yleisön toivomista artisteista. Ohjelmistoa tullaan täydentämään näiden lisäksi vielä niin kansainvälisillä kuin kotimaisilla julkistuksilla.

Tapahtuman löydät Facebookista täältä. Liput Blockfesteille voit ostaa Tiketistä ja Ticketmasterista. Muistathan, että tämän vuoden liput käyvät ensi vuoden tapahtumaan sellaisenaan – näistä voit myös lukea lisätietoja Blockfestin sivuilta.