Blockfestin ensimmäiset artistit vuodelle 2021 on julkistettu – mukana muun muassa Polo G

Polo G saapuu Blockfesteille.

Ohjelmisto koostetaan tulevalle viikonlopulle suunnitelluista artisteista sekä uusista kiinnityksistä.

Blockfest järjestetään seuraavan kerran Tampereella Ratinanniemen tapahtumapuistossa ja Ratinan stadionilla 20.-21. elokuuta 2021, kuten uutisoimme viime viikolla. Nyt tapahtumaan on julkistettu ensimmäiset artistikiinnitykset.

Kesälle 2020 alkujaan julkistetuista ulkomaisista tähdistä tapahtumassa tullaan näkemään ainakin Danileigh ja Denzel Curry. Uutena nimenä Tampereelle saapuu yhdysvaltalainen Polo G.

Tuoreessa XXL Freshman -listauksessakin huomioitu Polo G julkaisi toukokuussa Billboardin toiselle sijalle nousseen The Goat -albuminsa, joka on jo striimannut kultaa. Chicagolainen tunnetaan esimerkiksi Lil Tjayn kanssa tehdystä Pop Out -hitistä, joka on osa artistin viimevuotista platinarajan rikkonutta debyyttialbumia.

Tämänvuotiseen lineupiin kaavailluista kotimaisista nimistä Ratinaan on vahvistettu Cledos, Gracias, F, Lauri Haav, Jesse Markin, Gettomasa ja IBE. Myös edesmenneelle MKDMSK:lle omistettu MKDMSK MMRL -tribuutti siirretään vuodelle 2021, ja uutena kiinnityksenä tapahtumassa nähdään Penelope-hitillään ennätyksiä rikkonut william.

Lipunmyynti on jälleen käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa. Tämän vuoden liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan, ja lisätietoa aiheesta on saatavilla Blockfestin sekä lipunvälittäjien verkkosivuilla.

Festivaali on suunnattu ainoastaan täysi-ikäisille. Lisää esiintyjiä julkaistaan myöhemmin.