Blockfestin jatkobileet ovat kuin leffa – Nokia Arenan eri tilat otetaan käyttöön

SRV/Libeskind/Tomorrow

Viralliset jatkobileet järjestetään uuden nimen saaneessa monitoimiareenassa.

Jokaisena järjestysvuotena loppuunmyyty Blockfest on tunnettu alusta asti myös lukuisista festivaalin jatkojuhlista, jotka ovat sijainneet Tampereen keskustassa. Muun muassa viime kerralla vuonna 2019 Tampereen Ilves Bar & Night -ravintolassa järjestetyissä jatkojuhlissa todistettiin, kun lukuisat tapahtumassa esiintyneet ulkomaiset tähdet kävivät paikan päällä vierailemassa.

Tänä vuonna viralliset jatkot järjestetään elämysten eturivipaikkaa tarjoavalla Nokia-areenalla perjantaina sekä lauantaina 19. ja 20. elokuuta.

Nokia Arena muuttuu viikonlopun ajaksi massiiviseksi klubitilaksi tarjoten maailmanluokan jatkopuitteet kolmella erillisellä esiintymisalueella. Päälavalla nähdään muun muassa maailmanlaajuisesti tunnettujen artistien, kuten Burna Boyn, G-Eazyn, Megan Thee Stallionin ja 6lackin musiikkia tuottaneen suomalaisen huipputuottajan MD$:n erikois-show vierailijoineen, yllätyksiä unohtamatta. Viral Clubin puolella painetaan dj-vetoisesti ajankohtaisimpien klubibängereiden ja vaikuttavien visuaalien tahtiin. Classics Roomissa puolestaan palataan fiilistelemään old school rapin ja hiphopin klassikoita 2000-luvun tyyliin.

Paikan päällä lukuisat anniskelu- ja ruokapisteet ovat auki koko yön sisävessoja unohtamatta. Kyseessä on siis täyden palvelun jatkojuhlat mistään tinkimättä.

Tapahtuman Early Bird -liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen perjantaina 5. elokuuta klo 9. Lippuja myydään niin kauan kuin niitä riittää, jonka jälkeen jatkolipun hinta nousee.

Vuoden 2022 Blockfestin Exclusive- ja Flex-rannekkeet oikeuttavat ilmaisen sisäänpääsyn vain virallisiin jatkobileisiin Nokia-areenalla.

Alta voit katsoa virallisten jatkojuhlien koko ohjelman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blockfest (@blockfest)