Blockfest TV:stä tuttu juontajakaksikko nähdään nyt viikoittain Klangin uudessa podcastissa

Pitkän aikaa tunteneet ystävykset olivat haaveilleet pitkään omasta podcastista.

Yli 25 vuotta tuntenut kaksikko pääsi vihdoinkin toteuttamaan vihdoinkin yhteisen haaveensa – oman podcastin. Blockfest TV:stä tutuksi tullut kaksikko eli Janne Toiminta Lehmonen ja Tijan Mutsi Foon pistivät parhaat vitsinsä yhteen ja aloittivat tänään uuden ohjelmasarjan nimeltään LAUDI.

Ystävykset eivät pelkästään juontohommia tee, vaan heidät on myös mahdollista nähdä vapaa-ajalla syömässä kanaravintolassa, fiilistelemässä studiolla artistien uusia kappaleita, heittelemässä kentällä koripalloa tai sitten kyselemässä jatkobileitä pilkun jälkeen – eli oikeastaan missä vaan, mikäli jossakin on tarjolla musiikkia, kulttuuria tai hyviä tyyppejä. Näistä puheenaiheista on myöskin tulevissa podcastin jaksoissa puhetta tarjolla niin suomiräppäreiden kuin sosiaalisesta mediasta tuttujen tyyppien kanssa.

Podcast on tarkoitettu kaikille hiphop-kulttuurista ja sen ympärillä olevista asioista kiinnostuneille.

– Kaikille jotka fiilaa rap-kulttuuria ja ylipäänsä kaikkeen sen ympäril. Tää saattaa myös samal olla aika jännä sukellus kahen melkeen kolmekymppisen 25-vuotiseen ystävyyteen. Tarinoit mahtuu mukaan laidast laitaan. Jos meist jotain pitää sanoo, niin mitään ei oteta liian vakavasti. Ei kantsi siis ottaa meitäkää!, Janne kertoo.

Ystävykset lähtevät tekemään ohjelmaa hyvällä asenteella, jota voi odottaa myös tulevilta jaksoilta.

– Täst se LAUDIn maailman vallotus sit lähtee hahah! Totta kai venataan paljon vieraita ja hyvii keskusteluita, mut samal kans 25 vuoden inside-läppien tuomist päivänvaloon. Meille on annettu vapaat kädet duunata tätä, niin nyt aika puristaa LAUDIst kaikki irti!

Juontajakaksikon pitkän ystävyyden takana on leppoisa meininki.

– Hahah ei täs auta ku kestää! Tiiju on liian hyvä äijä siihe, et antais pään hajoo. Jos aina puhutaan, et parisuhteissa on tietyt kriisivuodet, ni frendisuhtees ollaa selvitty helpot 25 vuot ilman yhtää kriisii. Iisi keissi! Mut kai tää kans toimii vähän ku parisuhde, aina sillon tällön tarvii viikonlopun kahestaa hahah.

Ohjelmasarjan ensimmäisessä jaksossa puhutaan muun muassa siitä, mistä ja miten kaksikko tuntee toisensa sekä kuluneista vuosista että ajankohtaisista aiheista, kuten esimerkiksi hämmennystä aiheuttaneesta Kanye Westistä.

Alta voit katsoa ensimmäisen jakson. Alun perin demoksi kuvattu episodi oli kuitenkin sen verran hauska, että se oli pakko julkaista ulos, vaikka ajankohtaiset aiheet ehtivätkin osittain vanhentua.