Biisi, johon pääsee purkamaan tunteita – Senyan uuden singlen tahtiin voi huutaa tai laulaa

Juuri julkaistu kappale on toinen single tulevalta debyyttialbumilta.

Sony Musicin räppiä ja R&B:tä yhdistelevä artisti Senya lohkaisi toisen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan. Persoonallisen soundin omaava räppäri on herättänyt huomiota keväällä julkaistulla Mad-EP:llään, jonka jälkeen julkaistu single Pois tieltä omaa artistin biiseille tyypilliseen tapaan voimaannuttavaa energiaa ja asennetta. Uusin single pohjautuu artistin omaan elämään.

– Kommunikaatiotaidot kappale synty ku itestään ku tulin skidisti ”in my feelings” studiolle ja aloin purkaa sitä mun muistiinpanoihin. Tää biisi kertoo tositarinan mun elämän ajanjaksosta, jolloin mul vihdoin päätty toksinen suhde. Jos sä kuuntelet tarkkaan, sä kuulet tapahtuneen kaikki tarvittavat detailit, hän kertoo.

Senya kuvailee singlen olevan myös tähän mennessä julkaistuista biiseistä itselleen merkittävin.

– Mun elämässä on tapahtunu paljon sellasii kokemuksii jotka on kasvattanu mua ihmisenä tosi paljon ja ne on yleensä sellasii aiheita jotka on mulle arkoja. Tää kyseinen biisin tarina on yks onnistunu esimerkki siitä, et oon pystyny kääntää huonot kokemukset voimaa antaviks ja tää biisi on tavallaan ollu sellane sinetti et nytku se on ulkona, voin päästää irti. Tiiän et ihmiset käy läpi elämässään vaikeit asioit useemminki ku vaan kerran, ja siks toivon että tää biisi voi auttaa ees yhtä ihmistä.

Kappaleen on tarkoitus saada kuuntelijat purkamaan tunteensa.

– Biisi on kokonaisuudessaa sellane biisi, mihin haluisin et ihmiset pääsee purkaa niide tunteet. Tanssii, laulaa, huutaa tai vaa kunnella, hän toteaa lämpimästi.

Debyyttialbumiaan räppäri kaavailee julkaisevansa ensi lokakuun aikoihin.

– Kokonaisuus tulee olee monipuolinen, rehellinen ja laadukas. Sen lupaan.

Kuuntele mukaansa tempaava single alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.